"TARTOZÁS" címkével ellátott hírek
Több mint hatvanmillió forinttal tartozik a Magyar Postának a Jobbik - olvasható az Origo szombaton megjelent cikkében.
Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), március végén 3015 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, emellett 1680 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból.
Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), szeptember végén 2889 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1856 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból.
Kilencven adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a harmadik negyedévben, közülük öttől követel a bírságokkal együtt 1 milliárd forint feletti összeget, egyikük egy magánszemély.
Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), június végén 3003 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, és 1880 társaság, szervezet egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan az adóhatóságnak - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból.
Egy szülői egyesület szerint sok iskola addig nem adja ki az év végi bizonyítványt, ameddig a tanuló nem fizeti ki az osztálypénz hátralékát, az alapítványi törlesztő részletet, az ingyenes tanulmányi kirándulás költségeit, vagy az érettségi bankett árát.
Súlyos likviditási gondokat okoz a magyar könyvszakmának, hogy az Alexandra csoporthoz tartózó Könyvbazár Kft. több mint 3 milliárd forinttal tartozik a kiadóknak és a nyomdáknak, így áttételesen a szerzőknek is - mondta Kocsis András Sándor, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöke csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
Lelakott lakások, rohadó étel a hűtőben, eltűnt bútorok: vannak bérlők, akik így, vagy fizetés nélkül távoznak az albérletből. Mit tehet egy lakástulajdonos, ha a bérlője már több mint 10 millió forint tartozást halmozott fel, mégsem távozik? Hasznos tanácsok lakáskiadás előtt.
Tíz év után jött a papír, hogy az idős budapesti asszony tartozik a helyi adóval az önkormányzatnak. Kamatokkal, késedelmi büntetéssel együtt közel egymillió forintról van szó.
Bár a pedagógusok tiltakozásának egyik kiváltó oka az volt, hogy alapvető dolgokra nem jut pénz a iskolákban, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) több mint félmilliárd forint értékben rendelt sporteszközöket a gyerekeknek – tudta meg a Magyar Nemzet. Dartstábla nyilakkal, csocsó, ördögbotszett és medicinlabdák – a többi között ilyen és ehhez hasonló eszközök beszerzésére írt alá szerződést októberben az intézményfenntartó.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó