"TATAMI" címkével ellátott hírek
Örömmel tudatjuk, hogy régi vágyunk teljesült január közepén, 32 m2 tatami vásárlásával.
Új profilját ismerhették meg az érdeklődők a Szarvasi Vízi Színháznak. A „Vers a víz felett” és a” Bál a víz felett” rendezvények után ezúttal egy karate versenynek adott otthont a színház. A verseny szervezője a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület volt, a versenyzők pedig az ország számos részéből érkeztek.
Első alkalommal rendezték meg az I. Oros Honvéd Kupát, melyre a békéscsabai Kano Judo SE is meghívást kapott. Orosháza város 35 km-re fekszik Békéscsabától, ami pont kapóra jött a csabai egyesületnek, ugyanis ez azon nagyon ritka alkalmak egyike, hogy ne kelljen több órát utazni 1-1 bajnokságra. Nem mintha ez probléma lenne, hiszen ezek a feltörekvő fiatalok az egész országot is átutazzák, hogy földre vigyék az ellenfeleiket a tatamin.
A Békéscsabai lakótelepi SE nagy sikerrel rendezte meg a 2013 évi kick-box Diákolimpia Döntőt Békéscsabán, a Városi Sportcsarnokban. A verseny eredetileg március 16-án került volna lebonyolításra, de az akkori hófúvás miatt el kellett halasztani. Több hónapos szervező munka előzte meg az eseményt, és semmivel sem lett rosszabb, mint a nagy sikerű, szintén békéscsabai tavalyi döntő, sőt…
Százhalombattán rendezték meg a 15. Hungarian Masters Opent, vagyis a nyílt magyar masters bajnokságot, ahol tizenegy ország száznyolcvankilenc judósa lépett tatamira. A hazaiakon kívül érkezett versenyző Oroszországból, Szlovákiából, Csehországból, Németországból, Ausztriából, Montenegróból, Szerbiából, Nagy-Britanniából, Romániából, sőt, még az Egyesült Államokból is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó