"TAXI" címkével ellátott hírek
Azt gondolnánk, autógyűjteményéből hiányzik a klasszikus, fekete, londoni taxi. Nem erről van szó.
15 percen belül elfogták a hódmezővásárhelyi rendőrök a menekülő támadót.
Öt hónap alatt 2584 taxit ellenőrzött a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), és minden ötödik esetben találtak valamilyen szabálytalanságot - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
Taxisofőrök sztrájkja nehezítette ismét a városi közlekedést Franciaországban, akik az előre megrendelhető személyszállító járművek szerintük tisztességtelen konkurenciája ellen tiltakoznak hétfőn.
Taxisofőrök sztrájkja nehezítette hétfőn a közlekedést a legjelentősebb francia nagyvárosokban. A taxisok a motortaxik és az egyéb előre megrendelhető személyszállító járművek szerintük tisztességtelen konkurenciája, valamint az áfaemelés ellen tiltakoznak.
Hetven próbautazásból 11 esetben, nagyjából minden hatodik fővárosi taxisnál talált kifogásolnivalót közös ellenőrzésein a budapesti kormányhivatal fogyasztóvédelmi felügyelősége, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), valamint a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság.
Életbe lépett a budapesti taxirendelet, ennek értelmében a taxik az eddigi maximált ár helyett fix viteldíjjal fuvaroznak. Az alapdíj 450 forint, ezen felül kilométerenként 280 forintot, várakozásnál pedig percenként 70 forintot kell fizetni.
Budapesten teljesen egységesek lesznek a tarifák és megszűnnek a kedvezmények: egy kilométerért, egységesen 280 forintot kell majd elsejétől fizetni - olvasható a híradó.hu-n.
Évente átlagosan kétezer kilométert szállítják gyerekeiket autóval a brit anyák - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
Vasárnaptól változnak a budapesti taxizásra vonatkozó egyes szabályok, életbe lép a hatósági rögzített árra vonatkozó rendelkezés is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft