"TAXI" címkével ellátott hírek
Véget ért a reptéri taxisok tiltakozó akciója a Liszt Ferenc repülőtéren - tájékoztatta Vízy András, a Főtaxi Zrt. szóvivője péntek délután az MTI-vel.
Tiltakoznak a reptéri taxisok az új fővárosi taxirendelet miatti díjemelkedés ellen, ezért fennakadások vannak a reptéri taxis szolgáltatásban - derül ki az érintett cégek MTI-hez eljuttatott közleményeiből. A Budapest Airport megütközéssel észlelte a fennakadásokat a reptéri taxis szolgáltatásban, a BKK szükség esetén sűríti a Liszt Ferenc Repülőtérrel kapcsolatot biztosító 200E autóbuszokat.
Jövő szeptembertől csak sárga taxik járnak Budapest közútjain.
A gépjárművek legfeljebb 10 évesek lehetnek, csomagterüknek 430 literesnek, motorjuknak pedig 55 kilowatt teljesítményűnek kell lenniük.
Prágában elvették egy furán viselkedő taxis autóját az utasai. A németül beszélő turisták a reptéren szálltak be egy taxiba, szállodájukba akartak hajtatni. Mivel a sofőr csak csehül beszélt, és nem ismerte sem a szállodát, sem az útvonalat, többször megállt, hogy segítséget kérjen. Utasainak azonban nem mondott semmit, mert nem tudott németül.
Négy határsértőt találtak az M1-es autópályán egy taxiban a pénzügyőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense.
Öt rokonát veszítette el egy egyéves brit gyermek Szaúd-Arábiában autóbaleset miatt, miközben a fiú csodával határosan túlélte a karambolt.
Kiraboltak, majd egy késsel megszurkáltak egy taxist kedd este a fővárosban, az Örs vezér tere közelében - erősítette meg az MTI információját a fuvarozó társaság vezetője.
Szemtanúk meghallgatásával folytatódott hétfőn a Fővárosi Törvényszéken annak a férfinak a büntetőpere, aki a vád szerint 2010-ben halálra gázolt egy rendőrt a fővárosi Baross téren. Az ügyészség hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés mellett hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés, segítségnyújtás elmulasztása, rongálás és ittas, egyben bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt emelt vádat a férfi ellen.
Az előző évekhez képest jelentős szilveszteri forgalomnövekedésről számolt be az egyik fővárosi taxitársaság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft