"TAXI" címkével ellátott hírek
A fővárosi taxisok forgalomlassító demonstrációja kétórás vonulás után szerda délután 3 órakor véget ért a Hősök terénél.
A Taxi Fuvarszervező Társaságok Szövetsége (TFTSZ) nem támogatja a szerdai budapesti taxisdemonstrációt, mert álláspontjuk szerint éppen a tüntetést szervező szakszervezet miatt akadt el a tarifáról folytatott tárgyalás.
Az európai városokban dolgozó taxik minőségi felmérésében a római szolgáltatás bizonyult a legrosszabbnak, bár kiváló osztályozást egyetlen európai városban sem érdemeltek ki a személyszállítók. A felmérés szerint hét európai nagyváros taxisai kaptak elégtelent.
Több száz taxis gyűlt össze Budapesten, az 56-osok terén szerda délután, hogy tiltakozzon a fővárosi taxisokra vonatkozó rendelettervezet miatt.
Több száz görög taxisofőr torlaszolta el Athén egyik legfontosabb utcáját, a tüntetők kedd reggel a közlekedési minisztériumhoz vezető utat állták el.
Több taxi lesz Párizsban, ahol 2010-ig több mint harminc százalékkal, 20 ezerre emelkedik számuk - jelentette be szerdán Michele Alliot-Marie belügyminiszter a szakmai szövetségekkel aláírt megegyezést követően.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft