"TEHETSÉGGONDOZÁS" címkével ellátott hírek
Magyar mintára épül az európai tehetséggondozó hálózat - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.
A Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola módszertani modell 2015 szeptemberében folytatódik tovább a megye pedagógusai számára meghirdetett hospitálási lehetőségekkel.
Kiemelt kormányzati cél a tehetséggondozás, az, hogy a fiatalok hosszú távon megkapják a szükséges segítséget tehetségük kibontakoztatásához függetlenül attól, milyen körülmények között élő családba születtek - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.
Az Erzsébet-táborok fontos helyszínei a tehetséggondozásnak, amelyet kiemelt feladatként kezel a kormányzat - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.
Száztizenkét fiatal vesz részt idén a zánkai Erzsébet-táborban a Talentum programnak köszönhetően, ahol segítséget kapnak tehetségük felismeréséhez és kibontakozásához - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, pénteken, Zánkán.
A magyar nemzetpolitika kulcsfontosságú feladatának nevezte az oktatást és kiemelten a tehetséggondozást a nemzetpolitikai helyettes államtitkár Tatabányán.
Páva Produkciós Iroda alakult a Fölszállott a páva 2012-es és 2014-es évadában felfedezett tehetségek utógondozására - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken az MTI-vel.
Nyolc általános iskolai és gimnáziumi matematika és fizika tanár vette át pénteken a Magyar Tudományos Akadémián az idei Ericsson-díjat a tantárgyak népszerűsítéséért és a tehetségek gondozásában való részvételért.
A tehetséggondozásra fektetik a hangsúlyt a XI. Erdélyi Humorfesztiválon, amelyen az előző évek felfedezettjei mérhetik össze tudásukat - jelentették be csütörtökön Kolozsváron a fesztivál szervezői.
Pedagógus életpálya modell, pedagógusfizetés emelése, iskolában kötelezően eltöltendő idő, Békéscsabai Tankerület, csupa merőben új fogalmak. Olyan, amelyek még tavaly sem voltak kapcsolatba hozhatóak az iskolakezdéssel. Az idén azonban már csak ezek, és sok egyéb újdonság mentén lehetett elkezdeni a tanévet, melynek első negyede már el is szaladt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft