"TEL-AVIV" címkével ellátott hírek
Tel-Avivban rendezik a jövő évi, immár 64. Eurovíziós Dalfesztivált. Az esemény 2019. május 14-től 18-ig fog lezajlani az izraeli városban - jelentették be csütörtökön a szervezők.
Csernoviczki Éva elődöntőbe jutott, míg Karakas Hedvig, Szabó Csaba és Pupp Réka a vigaszágra került a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
A horogkereszt mellett trágár üzenetekkel is elcsúfították a lengyel konzulátus kapuját Tel-Avivban.
Románia csak akkor venné fontolóra izraeli nagykövetségének áthelyezését Tel-Avivből Jeruzsálembe, ha újrakezdődnének a közel-keleti béketárgyalások, és az érintett felek közötti közvetlen tárgyalások Jeruzsálem jövőbeli státuszát illetően is eredményre vezetnének.
Uri Geller, a kanálhajlító izraeli illuzionista személyes gyűjteményéből tervez múzeumot nyitni jövőre Tel-Avivban.
Egy művész titokban Benjámin Netanjahu miniszterelnök aranyozott, talapzaton álló szobrát helyezte el keddre virradó éjjel Tel-Aviv központi Rabin terén - jelentette a Háárec című újság honlapja.
Beomlott Tel-Avivban hétfőn egy építés alatt álló, többszintes mélygarázs, ketten meghaltak, sokan megsérültek; folyik a kutatás a túlélők után - jelentette hétfőn az izraeli katonai rádió.
Egy szolgálaton kívüli rendőr nyújtott menedéket az egyik menekülő tel-avivi merénylőnek, mert nem tudta, hogy ő is részese a gyilkosságoknak.
Az éjszaka észak-izraeli falujában, viszonylag szűk családi körben eltemették az újévi tel-avivi lövöldözőt - értesült szerdán a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja.
Ketten meghaltak, tízen megsebesültek péntek délután Tel-Avivban egy bárban történt lövöldözésben - közölte az izraeli katonai rádió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó