"TELEFON" címkével ellátott hírek
Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, mert telefonon zaklatott egy nőt, akivel meg akart ismerkedni.
Egy férfi beleejtette a telefonját egy nyilvános WC-be Norvégiában. A barátja segíteni akart neki, és úgy döntött, megpróbál bemászni a készülékért a magyar pottyantós budikhoz hasonló illemhely igencsak mocskos, bűzös részébe. És beleragadt. A tűzoltók szedték ki.
Személyes megjelenés nélkül, telefonon is javíthatják személyi jövedelemadó (szja) bevallásukat azok, akiket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) értesített a hibáról - közölte a NAV az MTI-vel csütörtökön.
Vádemelést javasoltak egy férfi ellen, aki kevesebb mint egy hónap alatt 1122 telefonhívással zaklatta volt élettársát tavaly nyáron - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon kedden.
Apja telefonjával vásárolt 20 jegyet több mint 400 ezer forint értékű jüanért egy hétéves kínai kisfiú a hamarosan megnyíló sanghaji Disneylandbe - számolt be a helyi média pénteken.
A bűnözők telefonon hívják fel az idős embereket, arra hivatkoznak, hogy az unokájuk bajba került és pénz kell neki, gyorsan. Ezzel nagyobb összegeket csalnak ki az idősektől.
Telefonon segítettek a mentők egy farfekvéses újszülött világra jövetelében a Pest megyei Kerepesen - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-t - írja a híradó.hu.
Bomba robbantásával fenyegetőzött egy kiskorú fiú Kazincbarcikán, a rendőrök néhány órán belül azonosították, bombát nem találtak - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.
Londoni taxik hátsó ülésén évente majdnem 200 ezer mobiltelefont felejtenek - derült ki egy felmérésből.
Békés megyében több olyan bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy telefonon bejelentkező, magukat a hívott fél rokonainak kiadó ismeretlenek megtévesztettek, megkárosítottak idős embereket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft