"TELEPHELY" címkével ellátott hírek
A közelmúltban megkezdődött a térség egyik legmeghatározóbb mezőgazdasági integrátorának, a Gemma Agro Kft. telephely-beruházása, a békéscsabai Balassa utcában (a csabai elkerülő útról egyszerűen megközelíthető Északi Ipartelepen). Az építkezési munkálatok várhatóan ez év október végéig zajlanak.
Kazsokon egy szarvasmarha telep, Bobán pedig egy gumi lerakat gyulladt ki. Mindkét területre nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók.
Rendőrök várták a betörőket egy vállalkozás telephelyén Békéscsaba külterületén, a két férfit és a tippadót elfogták, őrizetbe vették. Hétfőn kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Csütörtökön tiltakozó akciót tartanak a Siemens dolgozói a takarékossági intézkedések miatt.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) helyezi el állami intézményben azokat az érettségi előtt álló diákokat, akiknek megszűnt az alapítványi iskolájuk Solton - közölte a központ hétfőn az MTI-vel.
A 607 ezer működő hazai vállalkozás 62 százaléka tett eleget adatszolgáltatási kötelezettségének péntek éjfélig, vagyis országosan 230 ezer cég mulasztotta el határidőre benyújtani társasági szerződésének jogszabályban előírt adatmódosításait - mondta el az MTI megkeresésére Hegedűs Márton, a cégeljárások informatikai hátterét biztosító Microsec Zrt. vállalkozás-fejlesztési igazgatója.
Február elseje a határideje annak, hogy a cégek kiegészítsék vagy módosítsák a cégjegyzékben szereplő adataikat. A törvényt még tavaly márciusban módosították, azóta van lehetőség a bejelentésre, ami kötelező érvényű. Aki elmulasztja, tetemes bírságra számíthat. A hír6.hu kérdéseire dr. Mészáros Ferenc ügyvéd válaszolt.
Már csak két hetük van a cégeknek arra, hogy kiegészítsék vagy módosítsák a cégjegyzékben szereplő adataikat, ha ezt még nem tették meg a tavaly márciusi törvénymódosítás óta. A bejelentés kötelező.
Nagy értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás három férfi ellen, akik a gyanú szerint december végén 34 raklapnyi szeszes italt vittek el egy dunaharaszti telephelyről - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője pénteken.
Kardeván Endre élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár reméli, a közelmúltban ellopott 20 ezer liter metil-alkoholból üzemanyag lesz és nem hamisított ital.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft