"TELEVÍZIÓ" címkével ellátott hírek
A Képviselő-testület múlt heti döntésének megfelelően 2018. július 1-jétől az Önkormányzati Magazin adása átkerül a Szarvasi Kábeltelevízió csatornájára.
A kormány egyetért azzal, hogy a Visegrádi Négyek közös televíziós csatornát hozzanak létre - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb, kedden megjelent számában.
Miért örülhet már a szomszéd a gólnak, amikor én még csak a beadásnál tartok a tévémen? A válasz a jelátviteli és jelfeldolgozási módok eltérő időigényében rejlik. A jó kép- és hangminőség a gyorsaság rovására megy a lapostévék, a digitális kábeltévézés vagy internetes szolgáltatás esetében, a direkt vétel és a régi típusú, hagyományos katódsugárcsöves készülék viszont pár másodperc előnyt jelenthet.
Drágulhat a tévézés, miután a kormány lehetővé tette, hogy az RTL és a TV2 is programdíjat kérjen a kábelszolgáltatóktól. Mindkét nagy csatorna üdvözölte a döntést, így az biztos, hogy a pluszbevételről nem mondanak le. A díj mértéke kérdéses, illetve az is, hogy a kábelszolgáltatók áthárítják-e a nézőkre a teljes összeget.
Mintegy három százalékkal emelkedtek és 51,581 milliárd forintot tettek ki tavaly a hazai televíziós reklámköltések.
A korábbi korlátozásokat követően a jövőben engedélykötelesek lesznek a kínai videomegosztó portálokon sugárzott külföldi sorozatok - jelentette be a sajtóért, publikációért, rádióért, filmért és televízióért felelős főhivatal (SARPPFT).
Huszonöt helyi és körzeti tévéműsor készítéséhez járul hozzá a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa összesen mintegy 108 millió forinttal - tájékoztatta a hatóság pénteken az MTI-t.
Az internet népszerűsége ellenére az európai gyerekek még mindig átlag napi két órát ülnek a tévé előtt - derült ki egy friss felmérésből.
Egy izgalmas kutatásból kiderül, hogy a valós idejű, streaming videoátvitel már majdnem egy szinten áll a hagyományos tévénézéssel: a fogyasztók 75 százaléka néz streamelt tartalmat, míg 7 százalékuk néz műsorrend szerinti adást hetente többször.
Az utazás szerelmese. Alig várja, hogy indulhasson, mert imád úton lenni, örül, ha megérkezik, de pontosan tudja, sosincs az út végén. Hiszen, ahol az ég összeér a földdel, oda sohasem lehet elérni, hiába hajtja a szemhatárt luxusjárgánnyal. A Yamaha midnight star 1300 cm3-es motorja, kifogástalan menettulajdonságai és kényelme biztosítják számára a tökéletes kikapcsolódást, függetlenül attól, hogy a jó illatú tavasz, a forró nyár vagy a felülmúlhatatlan szépségű, színpompás ősz veszi éppen körül. A motorozásban mindig megtalálja a maga örömét, a maga boldogságát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft