"TELJES ÚTZÁR" címkével ellátott hírek
Két személyautó ütközött össze Elek és Gyula között. A balesetben négyen sérültek meg, a helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Két személygépkocsi ütközött össze, majd az egyik autó nekiütközött egy mezőgazdasági vontató pótkocsijának. A baleset helyszínét Tarhos, illetve Békés felé lehet elkerülni.
Felborult egy személygépkocsi Csorvás közelében. A műszaki mentés és a helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Személygépkocsi és munkagép ütközött a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán. Teljes útlezárás van, a rendőrök Békéscsaba központja felé terelik a forgalmat.
Letért az útról és felborult egy autó a Békés megyei Füzesgyarmat közelében. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
A helyszínen meghalt egy személyautó utasa, miután a járműve tehergépkocsival ütközött össze kedd reggel - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.
Teljes útlezárás lesz a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszán. A rendőrség a forgalmat körülbelül másfél órán át a 47-es számú főútra tereli.
Egy mikrobusz - valószínűleg a jeges út miatt - letért az útról és árokba borult. A balesetben hatan sérültek meg, őket a mentők ellátták. A rendőrség teljes útzár mellett helyszínel.
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt pénteken 7 óra 35 perc körül a 44-es számú főút 100-as kilométerszelvényében, Kondoros közelében. Személygépkocsi kamionnal ütközött össze, amelynek következtében egy ember megsérült.
Kistehergépkocsi ütközött kamionnal Orosháza külterületén, a 47-es számú főút 160-as kilométerszelvényében. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést - olvasható a police.hu-n.