"TELTHÁZ" címkével ellátott hírek
Rúzsa Magdi duplázik: a népszerű énekesnő korábban bejelentett február 27-i koncertje előtt egy nappal, 26-án is fellép a Papp László Budapest Sportarénában, a nagy érdeklődésre tekintettel - közölték a szervezők az MTI-vel.
Elfogytak a belépők a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar Illényi Katicával közös, évköszöntő hangversenyére - közölte a rendezvénynek otthont adó Csabagyöngye Kulturális Központ. Hozzáteszik, a foglalással rendelkezők pénteken délelőttig vehetik át jegyeiket.
Miközben a fővárosból sokan vidékre mennek, a budapesti szállodák is telt házzal működnek karácsonykor - mondta Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke.
Jobb lesz az idei karácsonyi foglaltság a fővárosi és a vidéki szállodákban is, mint tavaly, szilveszterkor pedig országszerte teltházra számítanak - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) főtitkára az MTI érdeklődésére pénteken.
Teltházzal üzemelnek a szállodák a csütörtökön kezdődő négynapos hosszú hétvégén a fővárosban és vidéken egyaránt.
Teltházas volt a Sziget pénteki napja: a rendezvényre 90 ezren látogattak ki - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t.
A belföldi szállodák többsége megtelik a közelgő húsvéti ünnepekre, ez derült ki az MTI tudósítói által készített körképből.
Rekordszámú foglyot őriznek Vatikánvárosban: a pápai állam területén három személy vár a vatikáni bíróság ítéletére, közöttük egy olasz vállalkozó, aki a Szent Péter bazilika kupoláján tüntetett egy európai uniós szabályozás ellen.
Az ünnepi időszakra megtelnek a fedett, téli kapacitással rendelkező magyarországi fürdők a Magyar Fürdőszövetség előrejelzése szerint.
Szinte biztosan telt ház előtt léphet pályára pénteken a magyar labdarúgó-válogatott pénteken a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft