"TEMESVÁR" címkével ellátott hírek
Tőkés László szerint Temesvár szelleme és az erdélyi tolerancia 450 éves hagyománya kötelez a román-magyar megegyezésre.
A Békés Megyei Önkormányzat és a Békés megyei Tourinform iroda közösen képviselete megyénket a III. Temesvári Magyar Napok keretében szervezett turisztikai kiállításon, Temesváron.
Az ötszörös magyar bajnok Békéscsaba női röplabda csapata bravúros győzelmet aratott a temesvári felkészülési tornán, ugyanis megverte a tavalyi Bajnokok Ligája-döntős román Alba Blaj együttesét. A klub beszámolója a mérkőzésről.
Két hétig tartó bojkottot hirdetett Nicolae Robu temesvári polgármester ellen és tüntetőleg kivonult az elöljáró sajtóértekezletéről kedden az újságírók többsége, tiltakozásul amiatt, hogy Robu több ízben sértegette az őt bíráló médiumok képviselőit.
Halálos áldozatokat is követelő ítéletidő söpört végig vasárnap délután Románia nyugati részén: Temes megyében a vihar négy ember halálát okozta, egy ötödik áldozat pedig az Arad megyei Menyházán (Moneasa) vesztette életét.
Iraki bevándorlók csoportját találta a temesvári helyi rendőrség egy elhagyott épületben - közölte csütörtökön a Mediafax hírügynökség.
Harmadszor lett magyar állampolgár egy most 99 éves asszony, aki temesvári otthonában tette le pénteken az állampolgári esküt.
Temesvár lesz 2021-ben Európa egyik kulturális fővárosa, miután az illetékes zsűri a bánsági város projektjét nyilvánította győztesnek Romániából - adta hírül az MTI.
32 éve halt meg a világ egykori leggyorsabb úszója, ötszörös olimpiai bajnok, a dzsungel ura: Johnny Weissmuller.
Temesváron nyitja meg első romániai légi bázisát Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Ryanair, amely november elsejétől hat nyugat-európai nagyvárosba és Bukarestbe indít járatokat - közölte pénteki számában a Nyugati jelen napilap.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft