"TEMETÉS" címkével ellátott hírek
Koós János temetése március 20-án, szerdán lesz a Farkasréti temetőben - tudatta a család az MTI-vel.
Bajtársaként, barátjaként és munkatársaként búcsúzott Kerényi Imrétől Orbán Viktor miniszterelnök az augusztus 11-én elhunyt miniszterelnöki megbízott, rendező, színigazgató temetésén pénteken a Fiumei úti sírkertben.
A Farkasréti temetőben szerdán elbúcsúztatták Szepesi Györgyöt, a július 25-én 96 éves korában elhunyt legendás sportriportert.
A pesterzsébeti temetőben szerettei, tisztelői körében kísérték utolsó útjára kedden Kovács Ferenc labdarúgó mesteredzőt, aki 84 éves korában hunyt el május 30-án. A temetésen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.
A család csütörtökön arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Demján Sándort április 10-én 14 órakor, a Fiumei úti Sírkert Nemzeti Emlékhely 19-es parcellájában helyezik végső nyugvóhelyére.
Február 2-án, csütörtökön 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Vathy Zsuzsát, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett, József Attila-, Márai Sándor-díjas írót, a Magyar Művészeti Akadémia és a Magyar Írószövetség rendes tagját - közölte az MTI-vel az MMA.
A család kérésére szűk körben búcsúztatták a Farkasréti temető ravatalozójában Klapka Györgyöt, csak később csatlakozhattak a temetési menethez tisztelői, ismerősei. Klapka György egyik utolsó kívánsága az volt, hogy cigányzenész kísérje utolsó útjára – tudósított a pénteki RTL Híradó.
Egymás mellé temetik Carrie Fischer amerikai színésznőt és édesanyját, a szintén színésznő Debbie Reynoldsot csütörtökön.
Emberek ezrei búcsúztatják pénteken Lengyelországban Lukasz Urbant: a berlini terrortámadás során megyilkolt lengyel kamionsofőr lelki üdvéért gyászmisét tartottak Andrzej Duda államfő részvételétel, a fehér koporsóba helyezett áldozatot délután mintegy százhúsz teherautóból álló konvoj kíséri utolsó útjára.
Szerdán kezdetét vette a négynapos gyászmenet Fidel Castro hamvaival Havannából a Kuba túlsó végébe, Santiago de Cuba városába.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft