"TEMPLOM" címkével ellátott hírek
A Demokratikus Koalíció törvénymódosításban kezdeményezi, hogy ne lehessen külföldi templomokra vagy kórházakra költeni a magyar adófizetők pénzét, amíg egyetlen magyar kórháznak is tartozása van - közölte Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt parlamenti frakciójának szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján.
Másfél milliárd forintból újul meg Szolnokon két római katolikus templom kormányzati döntésnek köszönhetően, a beruházások a tervek szerint tavasszal kezdődnek meg és 2020-ra készülnek el - közölte a Tisza-parti város polgármestere az MTI-vel.
Az a célunk, hogy egyre több templom legyen nyitva napközben, lehetővé téve az imádkozást, szentségimádást - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek pünkösdhétfőn a máriaremetei kegytemplom kertjében tartott karizmák ünnepén.
Szudáni bevándorló lövöldözött vasárnap az Egyesült Államokban Tennessee állam egyik templomában.
Még az idén elkezdődhet egy templom építése a Békés megyei Tarhoson a Szeged-csanádi Egyházmegye beruházásában - válaszolta csütörtökön az MTI megkeresésére a szervezet kommunikációs osztálya.
A rendőrség vádemelést javasol egy tápiószőlősi férfi ellen, aki azért járt Gyulára, hogy templomokból lopjon.
Éjszakai szállásként használhatják a hajléktalanok a Vatikán tulajdonában levő egyik templomot az olasz főváros központjában - jelentette pénteken a l'Osservatore Romano szentszéki napilap.
Mintegy 150 millió forintos támogatást nyújt az olaszországi Tolentino október 30-i földrengés során megrongálódott egyik katolikus templomának újjáépítéséhez Magyarország.
Felújították a márciusban kigyulladt budapesti, XV. kerületi Jézus Szíve-plébániatemplomot. A megújult épületet Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek áldja meg délelőtt 10 órakor szentmise keretében - tájékoztatta Tóth János Csaba, a főegyházmegye sajtóreferense az MTI-t.
Kürti Sándor, a település első embere a szombati, rém masszív programfolyamon szó szerint követhetetlen volt: hol itt, hol ott, néha még három helyen is fellépett egyszerre. Azaz megesett, hogy gróf Wenckheim Lászóval főzött, esetleg egy templomépítési szándéknyilatkozatot szignózott, vagy díszpolgári címet adományozott… és persze nyakra-főre szelfizett a polgárokkal.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft