"TENGER" címkével ellátott hírek
Több mint háromszáz rendőr, csendőr, búvár, 14 motorcsónak, és két helikopter keresi szombaton a román tengerparton egy rejtélyes kokainszállítmány csomagjait.
Több mint 1,2 tonna kokaint halásztak ki a tengerből Belgium partjainál, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke legalább 60 millió euró (18,6 milliárd forint) - jelentette a helyi sajtó csütörtökön.
Franciaországban sem kedvelik a taxisok az Ubert, tüntetnek is ellene, a közösségi szolgáltató azonban nem törődik ezzel. Olyannyira nem, hogy most már a tengerre is kivitte a szolgáltatását.
Számos antibiotikumnak ellenálló, úgynevezett szuberbaktériumot találtak a Rio de Janeiró-i egyetem kutatói a tengerben a brazil nagyváros partjainál.
Az elsüllyedt hajó fedélzetén több száz migráns tartózkodhatott.
A Monarchia flottájának büszkesége, korának egyik legkorszerűbb csatahajója volt, mégsem állították háborús szolgálatba. Története 1918-ban ért tragikus véget.
Szakemberek úgy vélik, hogy a kaliforniai kék bálnák egyedszáma növekedik és a populáció ismét fenntartható szintet ért el.
Medúzacsípés ölt meg egy ötéves francia kisfiút Thaiföldön. A Koh Phangan üdülőszigeten családjával nyaraló gyermeket a világ egyik legveszélyesebb mérgű állata szúrta meg.
A San Franciscó-i öbölben, otthona közelében szórták szét az augusztus 11-én elhunyt Robin Williams hamvait egy nappal halála után - számolt be róla a Radar Online portál szerdai jelentése nyomán az amerikai sajtó. Hollywood az Emmy-díjak hétfői átadásán emlékezik a színészre.
Az elektromos hajók készítése terén Magyarország a világ élvonalába tartozik, megelőzve komoly hagyománnyal és tengerrel rendelkező országokat is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft