"TENISZTORNA" címkével ellátott hírek
Az utánpótlás teniszsport legrangosabb versenyének megrendezésére került sor Budapesten a Nemzeti Edzésközpontban, ahol az ország legerősebb egyesületeinek ifjú versenyzői mérhették össze tenisztudásukat. A Sarkadi Lendület 2010 TSE lány csapatának a novemberi csoportselejtezőből sajnos nem sikerült a döntőbe jutás, viszont a fiúk a versenyen induló 55 csapat közül csoportelsőként bejutottak a döntőbe. A december 2-i döntőbe az ország nagy egyesületeinek csapatai jutottak be, úgymint a budapesti MTK, Teniszműhely, Városmajor, illetve győri, pécsi, soproni csapatok, kivételt képezett a Sarkadi Lendület csapata, mint a legkisebb település egyesületének csapata
Emlékezetes volt a 2015-ös év, amikor sokak nagy meglepetésére egy mindössze 5 éves múltra visszatekintő egyesület, nevezetesen a Sarkadi Lendület 2010 TSE L12-es csapata történelmet írva Békés megyéből először nyert korosztályos vidékbajnokságot. Az idei évi Vidékbajnokság nagy kihívás elé állította az egyesületet, hiszen történt egy korosztályváltás, az egykori nagy csapat tagjai a 12-es mezőnyből átkerültek a már erősebb 14-es mezőnybe, a fiatalokból új csapatot kellett szervezni. A Lendület L12-es csapata megosztott III. helyen végzett, majd következett a L14-es csapatverseny.
Könnyed győzelemmel jutott döntőbe a Babos Tímea, Andrea Hlavackova kettős a madridi salakpályás tenisztorna női párosversenyében.
Budapesten, az MTK pályáin került megrendezésre a 2016-os évi korosztályos országos teniszbajnokság. Az év legrangosabb versenyén a Sarkadi Lendület 2010 TSE L12-es lány csapatát - Beer Jázmin, Révész Anna, Kovács Martina, Csenke Anna - csak a Győr és a budapesti MTK csapata tudta megelőzni, így sikerült megszerezniük az országos III. helyet.
Babos Tímea második mérkőzését is megnyerve bejutott a 75 ezer dollár összdíjazású gifúi keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjébe.
Babos Tímea oldalán a fehérorosz Olga Govorcovával döntő rövidítésben kikapott csütörtökön a párosok negyeddöntőjében az 500 ezer dollár összdíjazású kantoni keménypályás női tenisztornán.
Babos Tímea a kazah Jaroszlava Svedovával az oldalán bejutott a Taskentben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna páros versenyének fináléjába.
Babos Tímea a kazah Jaroszlava Svedovával az oldalán megnyerte második mérkőzését is párosban, s ezzel bejutott az elődöntőbe szerdán a Taskentben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
Marosi Katalin és Megan Moulton-Levy bejutott a negyeddöntőbe a 690 ezer dollár (154,5 millió forint) összdíjazású, keménypályás New Haven-i női tenisztornán.
Babos Tímea a holland Michaella Krajicekkel az oldalán két szettben legyőzte a Hszü Ven-hszin, Liang Csen tajvani, kínai duót a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui keménypályás női tenisztorna párosversenyének pénteki elődöntőjében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft