"TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÁS" címkével ellátott hírek
P. László attól retteg, hogy vegyszerekkel mérgezik, ezért nem eszik.
Életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a Teréz körúti robbantás vádlottjára hétfőn a Fővárosi Törvényszéken.
Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantás vádlottjának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken, Budapesten.
Üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy szentkirályi nő ellen, aki - a nyomravezetői díj megszerzése érdekében - valótlanul azt állította, hogy információja van a Teréz körúti robbantással kapcsolatban - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.
A Teréz körúti robbantás ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség élet elleni és közbiztonság elleni bűncselekmények miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken - közölte az ügyészség pénteken az MTI-vel.
P. László ügyvédjén keresztül panaszt is tett: újra egyszemélyes cellában szeretne ülni.
A magyar rendőrség történetében talán egyedülállóan intenzív hajtóvadászat után, nem egészen egy hónappal azt követően, hogy majdnem kioltotta két rendőr életét, elfogták P. Lászlót, a Teréz körúti robbantót. Az elfogás hírét éppen egy évvel ezelőtt, 2016. október 19-én jelentette az M1 csatorna.
Fel nem használt robbanóanyagokat találtak korábban a tűzszerészek abban a présházban, ahol a merénylettel gyanúsított férfi kísérletezgetett, emiatt lehet, hogy még egy vádpontban felelnie kell majd.
Fertőző betegséget szedett össze a két rendőrt házi készítésű bombával megsebesítő férfi.
Júniustól újra szolgálatba áll a tavaly őszi Teréz körúti robbantásban megsérült járőrpáros, Andirkó Szabina és Vantara László. Szeretnének a robbantó szemébe nézni a bíróságon.