"TERMÉKVISSZAHÍVÁS" címkével ellátott hírek
A dm egyik saját márkás termékével van gond.
Használat közben összecsukódhatnak és az ujjainkat is becsíphetik az IKEA által árusított Mysingsö strandszékek, ezért visszahívja őket a lánc.
Az IKEA hat további, mogyoróra és mandulára allergiások vagy érzékenyek által nem fogyasztható terméket hív vissza azok lejárati idejétől függetlenül - közölte a társaság csütörtökön, azt követően, hogy a hét elején két csokoládét hívott vissza, mert a tejre vagy mogyoróra érzékeny embereknél allergiás reakciókat válthatnak ki.
A megengedettnél magasabb vastartalom miatt a Hills Pet Nutrition cég visszahívott néhány macskaeledelt, Magyarországon Science Plan Sterilised Cat Chicken és Science Plan Sterilized Cat Mix2 termékek közül néhányat - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI-el.
Fémdarabok kerülhettek néhány Pöttyös Túró Rudiba, a gyártó visszahívja az érintett termékeket.
Fitness szeletet hívott vissza a hatóság. A visszahívás oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai bekerülhettek a termékbe.
A rozsos és szezámmagos extrudált kenyerekkel volt gond. A visszahívott termékek egyszeri, vagy rövid időszakon keresztül történő fogyasztása azonban nem okoz betegséget.
A svéd bútorcég közölte: nagyobb személyi sérülés nem történt, bár két vásárló és egy áruházi dolgozó is jelezte, hogy áramütés érte a GOTHEM lámpatest hibás zsinórja miatt.