"TERROR HÁZA" címkével ellátott hírek
Korrupciótörténeti múzeumot nyitna Budapesten Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt, ha megválasztanák a főváros vezetőjének.
Október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet 15 órától - nyilatkozta Kovács Zoltán kormányszóvivő az MTI-nek.
A szabadságharc megmutatta, hogy a magyarok mindig kiállnak magukért - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-nek azzal összefüggésben, hogy hétfőn az 1956-os forradalom 61. évfordulóját ünnepli az ország.
Nem jogerősen több mint hétszázezer forintos pénzbírságra ítélte a bíróság azt a férfit, aki áprilisban egy ételfestéket tartalmazó műanyag flakonnal megdobálta a budapesti Terror Háza Múzeumot - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
A vészkorszak áldozataira emlékezett a Magyar Liberális Párt a nyilas hatalomátvétel 71. évfordulóján csütörtökön Budapesten, a Terror Háza előtt.
Készpénzt loptak el a Terror Háza Múzeum kasszájából, a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást - tájékoztott Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft