"TESLA MOTORS" címkével ellátott hírek
Henrik Fisker csapata nemrég egy újfajta akkumulátorra adott be szabadalmat, ami jóval nagyobb hatótávra és sokkal gyorsabb töltésre képes, mint bármelyik mai modell.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter átadta a gyerekrajzokból készült montázst Todd A. Maron vezető tanácsosnak.
A világ autóipara egy teljesen új korszak előtt áll, és ez különös kihívások elé állítja azokat az országokat, mint amilyen Magyarország is, ahol az autóipar rendkívül fontos szerepet játszik a gazdaság teljesítménye szempontjából - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon az MTI-vel, miután csütörtökön San Franciscóban tárgyalt informatikai és távközlési vállalatok, illetve a Tesla gyár vezetőivel.
A német gyártó hamarosan egy új elektromos modellt fog piacra dobni, és előtte alapos vizsgálatnak vetette alá a konkurenciát.
Az elektromos mobilitás terjedésének támogatása és a robbanómotoros járművek egyeduralmának megtörése céljából minden jóhiszemű felhasználónak szabadon hozzáférhetővé teszi technológiai szabadalmait a Tesla - írja az Automotive News hírportál. A döntést Elon Musk vezérigazgató csütörtökön, blogjában jelentette be.
A Tesla Motors gyárat épít Európában mihelyt az éves eladások elérik a 160 ezret a régióban - közölte Elon Musk vezérigazgató az Automotive News Europe hírportállal a Tesla Model S első példányainak átadásakor brit vevőknek Londonban.