"TESTI SÉRTÉS" címkével ellátott hírek
Bigámia és könnyű testi sértés miatt emeltek vádat Nagykanizsán egy csaknem húsz éve Magyarországon élő és állampolgársággal rendelkező szír férfi ellen, aki magyar felesége mellett egy marokkói nőt is elvett, de miután az utóbbit vissza akarta küldeni hazájába, a veszekedésük bántalmazássá fajult.
Az I. rendű vádlott H. Tamás 6 év, a II. rendű vádlott, M. Arnold 4 év 6 hónap, míg a III. rendű vádlott H. József 1 év 6 hónap 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
Életveszélyes sérülést szenvedett egy férfi, akit szóváltást követően orosházi otthonában bántalmazott a nevelt fia.
Édesanyját bántalmazta egy férfi Gyulán. A nő életét vesztette, a rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt indított nyomozást.
A megalapozott gyanú szerint 2013. október 19-én éjfél után nem sokkal Apátfalván közlekedett kisteherautójával a 43 éves R. György. A járműben mellette utazott a felesége, akivel a férfi szóváltásba keveredett. A vitát dulakodás követte, melynek eredményeként R. György kilökte a 45 éves nőt a mozgó autóból. A sértett az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Kis mértékben nőtt a bűncselekmények száma 2012-ben: a regisztrált közvádas bűncselekmények abszolút száma 4,6 százalékkal emelkedett 2011-hez képest, ugyanakkor az emberölések és a súlyos testi sértések száma csökkent - derül ki a Legfőbb Ügyészség és a Belügyminisztérium által publikált adatsorból.
Hazafelé tartott egy fiatalember Szentesen hajnalban, amikor egy férfi az utcán megállította. Támadója több alkalommal megütötte és az orrát is eltörte. A rabló ezután átkutatta a sértett zsebeit, majd a nála lévő mobiltelefonnal és készpénzzel elmenekült.
Hasba szúrta az öccsét egy 52 éves zalaegerszegi férfi, a fiatalabb testvér súlyosan megsérült - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.
Kényszervallatás és halált okozó testi sértés gyanúja miatt őrizetbe vettek két rendőrt Bács-Kiskun megyében. Az Országos Rendőr-főkapitányság szerda késő délután sajtótájékoztatót tart az ügyben.
Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy 19 éves fiatalembert, akit egy szóváltást követően megvertek Budapesten a Hajógyári-sziget H-hídjánál vasárnapra virradó éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálásához.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft