"TESTÜLETI ÜLÉS" címkével ellátott hírek
Februárban két alkalommal is tanácskoztak a gyomaendrődi képviselők. Rendkívüli testületi ülésen fogadták el a költségvetést, majd sor került az ütemezett ülésre is.
Január 25-én tartotta képviselő-testületünk az első testületi ülését, amelynek keretében huszonegy napirendi pontot tárgyaltunk. A legfontosabb döntésekről Toldi Balázs polgármester adott tájékoztatást.
Decemberi, utolsó tervezett ülését tartotta meg a képviselő-testület Gyomaendrődön. A harminchat napirendi pont közül talán a legfontosabb a jövő évi költségvetési tervezet koncepciója volt.
A gyomaendrődi képviselő-testület soros, rendes ülését 2017. október 26-án tartotta. Nem sok, de fontos napirendi pontokról születtek döntések.
A gyomaendrődi képviselő-testület augusztus utolsó napján tartotta rendes, soron következő ülését. Az ülés kezdetén Toldi Balázs polgármester köszöntötte Szabó Mihálynét és átadta számára a Gyomaendrőd Egészségügyéért Kitüntető Oklevelet.
Képviselő-testületünk 2017. május 25-én megtartott ülésén Czank Gábor atyának, Gyomaendrőd Közszolgálatáért Elismerő Oklevelet adhattam át, melyre az Egyházközösség terjesztette fel.
A gyomaendrődi képviselő-testület március végi testületi ülésének összefoglalója.
2017. január 26-án tartotta a gyomaenrődi képviselő-testület idei, első ülését, amely maratonira sikerült. Több mint négy órán keresztül foglalkoztak a város ügyeit érintő napirendekkel, illetve ügyekkel.
Egy héttel ezelőtt tartotta alakuló ülését a békéscsabai képviselő-testület, hétfőn ismét tanácskoztak, ezúttal a közgyűlési bizottságok nem képviselői tagjait jelölték ki, valamint különböző ügyekben hoztak döntést a politikusok.
Minden település számára fontos feladat az elvándorlás csökkentése, a lakosságszám növelése. Ehhez elengedhetetlen, hogy megfelelő számú bérlakással rendelkezzenek, amit az életüket kezdő fiatal pároknak vagy a rászorulóknak biztosítanak, hiszen mindkét csoport számára gondot okozhat saját erőből lakást, házat venne vagy építeni. Békéscsaba közgyűlése legutóbbi ülésén éppen ezen okok miatt módosította a lakásrendeletet.