"TESTVÉR" címkével ellátott hírek
A Szeghalmi Rendőrkapitányság tegnap bűnügyi őrizetbe vett egy férfit.
Nyakon szúrta 44 éves testvérét egy 54 éves férfi december 26-án, délután Kiskunhalason - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Testvérének nyújtott segítséget az illegális határátlépéshez egy albán férfi. A battonyai határrendészet munkatársai szeptember 7-én este ellenőriztek egy olasz honosságú személygépkocsit, amelyben ketten ültek. A kocsi utasa, egy 37 éves albán férfi az igazoltatást megelőzően a zöldhatáron gyalogolt át Magyarországra, ahol testvére várta.
Testvérek verekedtek egymással Battonyán, rendzavarás miatt kellett felelniük a bíróságon.
Családi veszekedést követően megszúrta nővérét egy férfi Csobádon, az asszonyt életveszélyes sérüléssel vitték kórházba - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Kínában forgat Nicole Kidman ausztrál színésznő, és kézen fogva járkált egy másik nővel. A titokzatos nő nem kollégája, a szívéhez mégis közel áll. Ugyanis Nicole húga, Antonia látogatta meg a sztárt.
Karl Lagerfeld évtizedek óta nem tartja a kapcsolatot nővérével. Évtizedek óta nincs kapcsolat a 79 éves divatcsászár, Karl Lagerfeld és 82 éves nővére, Christiane Martha Johnson között.
A rá gyakorolt túlzott nyomás miatt ölette meg apját és testvérét egy kiskorú Kínában - számolt be a bizarr esetről a Hszinhua hírügynökség.
Hétéves bátyja lőtte le véletlenül kisöccsét egy vadászkarabéllyal vasárnap az oroszországi Bajkálon túli területen - közölte az orosz szövetségi nyomozóhivatal.
Az énekesnőt kevésbé érdekli karrierje - az anyaság elsőbbséget élvez. Beyoncé kislánya immár 16 hónapos, így az énekesnő semmilyen akadályát nem látja, hogy a kis Blue-Ivynak hamarosan testvére, sőt testvérei születhessenek.