"TETEM" címkével ellátott hírek
Negyven tigriskölyök tetemére bukkantak a híres thaiföldi Tigris Templom fagyasztójában.
Több ezer tonna elpusztult heringet és kagylót vetettek partra a hullámok Chilében. Lehet, hogy ugyanazok az okok állnak a háttérben, mint a balatoni halpusztulások esetében.
Leszigetelték az iskola falát és a benne élő denevéreket is. Most menteni próbálják őket, ha nem sikerül több ezer denevér pusztulhat el, márpedig több ezer rothadó test a falakba zárva nem sok jót jelent.
Több mint 130 sertéstetemet találtak Kelet-Kína egyik nagy folyójában, Csianghszi tartomány székvárosának ivóvízgyűjtő területén - számolt be a helyi illetékesek tájékoztatása nyomán a kínai média szerdán.
Még szeptemberben veszett róka tetemét találták meg Kecskemét és Lajosmizse között. Emiatt veszettség elleni gyógyszerrel kevert eledel szétszórását rendelték el a környéken. A területen október végéig ebzárlat és legeltetési tilalom van - olvasható a hirado.hu oldalon.
Hétszáztizenhét védett madár tetemére bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a tompai határátkelőhelyen, a 32 millió forint eszmei értékű szállítmányt lefoglalták és az ügyben érintett olasz vadászok ellen feljelentést tettek - közölte a NAV kedden az MTI-vel.
Őfelsége II. Erzsébet egy hattyúját megölték és vélhetően meg is ették. A windsori kastély közelében talált tetem felvet néhány kérdést.
Csaknem 150 év után újra vadon élő farkast találtak Hollandiában, bár holtan.
Egy kis döglött cápát találtak a New York-i metró egyik kocsijában. A tetemnek valaki cigarettát tett a szájába, és mellé rakott egy metrójegyet is.
Drámai következményei vannak a klímaváltozásnak az állatvilágra: egy teljesen kiéhezett jegesmedve maradványaira bukkantak a Spitzbergákon (Svalbard), a Jeges-tengerben található norvégiai szigetcsoporton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft