"TINISZTÁR" címkével ellátott hírek
Le kellett mondania keddre Kansas Citybe meghirdetett koncertjét Miley Cyrus énekesnőnek, mert egy antibiotikum "súlyos allergiás reakciót" váltott ki nála, és kórházba került.
Bár vizsgálat nem indult Justin Bieber ellen, a verekedés súlyos sérüléssel zárult. Az, hogy egy felkapott tinisztár körül mindig forr a levegő, végül is nem újság. A rajongók mindig akarnak valamit aktuális kedvencüktől, néha elég lenne egy kedves szó, egy mosoly, egy kézfogás. Csakhát a sztár erre nem mindig kapható.
Úgy tűnik, az énekesnő Justin Bieberrel való kapcsolat mégsem lehetett annyira tökéletes. Selena Gomez most igyekszik megfeledkezni azokról a bizonyos édes évekről, amelyeket tini sztárként az ugyancsak tini sztár Justin Bieber oldalán töltött: a kisfiú oldalán, aki csak nem akart felnőni – festették le így Biebert Selena ismerősei.
Justin Bieber szakítása után most új terepre merészkedik. Felnőttes játékba kezd.
Január 28-án jelenik meg Justin Bieber első akusztikus lemeze Believe Acoustic címen, amely 2012-es platinalemez, a Believe című anyaghoz kapcsolódik.
Minden popzenei színes hírt faló tini álma az, amikor kedvencei összeállnak civilben lesipuskás fotósok hada előtt, és máris lehet szőni a különböző történeteket, motivációkat és a lehetséges kimeneteleket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft