"TISPOL" címkével ellátott hírek
Közel kétezer-háromszáz járművezetőből 6-nál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.
Országos sebességellenőrzési akciót tart a rendőrség egész héten. Az a cél, hogy kiszűrjék azokat a sofőröket, akik a gyorshajtás miatt veszélyt jelentenek az utakon. A külföldre indulóknak is érdemes jobban odafigyelni a sebességre, ugyanis nem csak itthon, hanem Európa-szerte fokozott ellenőrzést tartanak.
Az akció során 120 járművet ellenőriztek a Békés megyei rendőrök.
Teherautókat és buszokat ellenőriznek a rendőrök a jövő héten - közölte a rendőrség pénteken honlapján.
Közel négyezer járművezetőből 23-nál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.
Hétfő reggeltől kedd reggelig 24 órás országos sebességellenőrzést tartanak a rendőrök - közölte a rendőrség honlapján pénteken.
Papp Károly országos rendőr-főkapitány a rendkívüli időjárás miatt felfüggesztette a szombattól hétfőig tervezett, a gépjárművek passzív biztonsági rendszereit ellenőrző akcióját - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.
A biztonsági öv, a biztonsági gyermekülés és a bukósisak, tehát az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik a rendőrök szombattól hétfőig egy országos akció keretében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.
Békés megye útjain 688 tehergépkocsit és 12 autóbuszt ellenőriztek a rendőrök.
A rendőrség a TISPOL tagállamok által végrehajtandó, európai szintű, összehangolt közúti ellenőrzések során Magyarország egész területén augusztus 23. és 25. között a gépjárművek sebesség ellenőrzését végzi.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó