"TOBORZÁS" címkével ellátott hírek
Szeptember utolsó hetében több megyei rendezvényen és a békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a toborzók az érdeklődőket.
A Békés Megyei Kormányhivatal ötödik alkalommal rendezte meg Békéscsabán a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítást. A rendezvényen a rendőrség határvadász információs pontot működtetett.
Júliusban és augusztusban négy fesztiválon is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrök.
A Trump-kormányzat az Egyesült Államokba szállította és pénteken bíróság elé állította azt az al-Kaida terrorszervezet támogatásával vádolt férfit, akit Spanyolország a héten kiadott.
Júliusban rendezvényeken és egy békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Rendezvényeken és bevásárlóközpontban is várják a leendő határvadászokat a toborzó csoportok Békés megyében.
Megkezdte a tagok toborzását az első nemzeti otthonteremtési közösségekbe (nok) a Central Nok Szervező Zrt., egy 120 hónapos és egy 180 hónapos futamidejű nokhoz lehet csatlakozni - tájékoztatta Török Béla, a társaság vezérigazgatója az MTI-t.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a határvadász hivatás iránt érdeklődők jelentkezését.
Áprilisban rendezvényeken és egy békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Szélsőséges iszlamisták folytattak toborzó akciót egy alsó-ausztriai kórház imahelységében - jelentette a Kurier című osztrák lap pénteki száma.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft