"TÖLTÖTTKÁPOSZTA FESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
Mezőberény fesztiválokban, programokban gazdag időszakot tudhat maga mögött és ide tartozik a Városi Ligetben 2017. szeptember 16-án megrendezett VII. Töltött Káposzta Fesztivál is. Ez a szeptemberi hétvége majdnem olyan meleggel várta a káposztafőzőket, mint a nyár egy-egy napja. A közel 40 csapat között munkahelyi csapatok, barátok, rokonok, civil szervezetek képviseltették és mérettették meg magukat. A rendezvény célja a hangulat, az együttlét, a közös program, a találkozás és természetesen nem utolsósorban a főzés.
25 csapat – 25 év. Az előző szám a ringbe szállóké (noha a szervezőbrigád, a Baráti Egylet Mezőberényért teljesen érthető okokból nem indult el a versenyen); míg a másik adat a település várossá nyilvánításának a 25. évfordulóját fedi. IV. Mezőberényi Töltöttkáposzta Fesztivál, szombat, Városi Liget, 25 haderő, kábé 10 ezer káposzta, több ezernyi fej.
25 csapat – 25 év. Az előző szám a ringbe szállóké (noha a szervező brigád, a Baráti Egylet Mezőberényért teljesen érthető okokból nem indult a versenyen); míg a másik szám a település várossá nyilvánításának a 25. évfordulóját fedi. IV. Mezőberényi Töltöttkáposzta Fesztivál, szombat, Városi Liget, 25 csapat, kábé 10 ezer káposzta, bő ezernyi fej.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft