"TÖMEGKARAMBOL" címkével ellátott hírek
Csaknem negyven autó ütközött egymásnak csütörtök reggel a sűrű havazásban a szlovák D1-es autópálya magas-tátrai szakaszán, a tömegbalesetben huszonnégyen megsérültek - jelentette a szlovák média.
Hárman meghaltak és többen megsérültek, amikor az M43-as autópályán a Románia felé vezető oldalon több jármű összeütközött a határtól egy kilométerre szerda reggel - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze, illetve rohant egymásba a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) vasárnap hajnalban az MTI-vel.
Tömegkarambol történt vasárnap Romániában egy három napja megnyitott autópálya-szakaszon: a sűrű ködben több mint negyven autó ütközött össze az A1-es sztráda Szászváros (Orastie) és Nagyszeben (Sibiu) közötti szakaszán - közölte a Mediafax hírügynökség.
Hét autó ütközött össze az M1-es autópályán Budaörsnél péntek este - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese.
Sűrű ködben összeütközött szombaton ötven autó Svájcban, Lausanne közelében; a balesetben tizenegyen megsérültek.
Egy ember meghalt, tizenketten megsérültek kedden egy újabb ausztriai tömegkarambolban - számolt be róla az osztrák rádió.