"TÖMEGKÖZLEKEDÉS" címkével ellátott hírek
Fejlesztik az út- és tömegközlekedési hálózatot 1,3 milliárd forintból, uniós támogatással Szegeden.
Németország INGYENES tömegközelekedéssel tisztítaná a levegőt.
Ingyenessé kívánják tenni Brüsszel tömegközlekedését a nyári hónapokra a városba érkező turistáknak, hogy élénkítsék az idegenforgalmat - adta hírül videoriportjában a La Libre Belgique francia nyelvű belga napilap internetes oldala hétfőn.
Szimbolikus helyszínen, a Szabadság téri buszmegállóban tartotta idei első sajtótájékoztatóját a békéscsabai MSZP képviseletében Miklós Attila. A helyszínválasztást a téma: Közlekedjünk Békéscsabán! indokolta.
Miklós Attila rendhagyó, kültéri sajtótájékoztatót tartott a szakadó hóesésben, a békéscsabai "tömegközlekedhetetlenségről".
Budapest tömegközlekedése mára valós alternatívájává vált az autózásnak - jelentette ki a főpolgármester-helyettes szombat délelőtt a fővárosban, az autómentes hétvége ünnepélyes megnyitóján.
Időben kell cselekednie annak, aki tömegközlekedési járművön utazva megsérül, és kártérítést szeretne magának. Csak azért, mert érvényes bérlettel vagy jeggyel utazott, még nem fizet neki automatikusan a biztosító.
Conchita Wurst lesz májusban, az Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt a bécsi tömegközlekedés hangja, az akció a fesztivált beharangozó városi kampány része.
A Napközben című műsor annak járt utána, hogyan takarítják a közösségi közlekedés járműveit, és milyen egészségügyi kockázatokkal kell számolniuk az utasoknak.
Kivont a forgalomból 37, rossz műszaki állapotban lévő buszt a BKV augusztus végén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI megkeresésére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft