"TONY BLAIR" címkével ellátott hírek
Tony Blair volt brit miniszterelnök szerint újabb népszavazást kell tartani Nagy-Britannia EU-tagságáról, nem utolsósorban azért, mert a kilépés az Európai Unióból (Brexit) mindenképpen súlyos gazdasági veszteségeket okozna, még akkor is, ha a brit kormány javaslatcsomagja alapján sikerülne megállapodni a jövőbeni kereskedelmi kapcsolatok feltételrendszeréről.
Tony Blair volt brit miniszterelnök a szerb kormány tanácsadója lett 16 évvel Jugoszlávia bombázása után, amelynek ő volt a legfőbb szószólója - írja csütörtökön internetes felületén a The Guardian című brit napilap.
Tony Blair volt brit kormányfő ellen is merényletet tervezhetett egy brit terrorgyanúsított, akinek jórészt titkosított pere a londoni központi büntetőbíróságon zajlik.
A világ jelenleg biztonságosabb, mint tíz évvel ezelőtt, mivel "nyerésre állunk az ideák küzdelmében", és van remény arra, hogy a nyitott gondolkodásmód győzedelmeskedik a "zárt elmék" felett - mondta szombaton Tony Blair, aki szerint a szélsőség elleni harc hasonlatos a "forradalmi kommunizmussal" szemben tanúsított ellenálláshoz.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft