"TOPLISTA" címkével ellátott hírek
A Haszon magazin összeállította a legjobb magyarországi orvosok 100-as listáját a szakmabeliek véleménye alapján. Itt van néhány területről a legjobb 5-5!
Két magyar bűnöző is felkerült az Europol új toplistájára, amely a legkeresettebb szökésben lévő európaiakról szól.
Fellázadt jó néhány francia könyvesbolt az ellen, hogy árusítsa Francois Hollande francia elnök volt élettársa, az egykori first lady, Valerie Trierweiler könyvét.
Új angol nyelvű változatban jelent meg Yoko Onotól a Szukijaki című világsláger a dal amerikai sikerének 50. évfordulója alkalmából. Ez az egyetlen japán popdal, amelynek sikerült az amerikai Billboard slágerlista élére kerülnie.
A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a legjobban kereső színésznők legújabb listáját; idén Angelina Jolie vezeti a mezőnyt.
Több mint negyven év után ismét a brit lemeztoplista csúcsán szerepel a Black Sabbath heavy metal rockegyüttes egy új albumával.
Az énekes márciusban dobta piacra a The 20/20 Experience címet viselő stúdióalbumát, amely három egymást követő héten át uralta az amerikai lemezeladási listákat. Timberlake most azt tervezi, hogy további tíz dallal rukkol elő szeptember 30-án a The 20/20 Experience című korong folytatásaként - számolt be az énekes új albumát is jegyző RCA kiadó.
Az amerikai folyóirat értékelésében Laura Chinchilla Costa Rica-i elnök lett a második, míg a harmadik helyet Mark Rutte holland kormányfő érdemelte ki. A negyedik helyre Sonia Gandhit sorolták, míg az ötödik Barack Obama. A hatodik helyet érdemelte ki Kamla Persad-Bissessar, Trinidad és Tobago miniszterelnöke, akit Werner Faymann osztrák kancellár követ a hetedik helyen. A nyolcadik Joyce Banda malawi elnök, a kilencedik pedig Mexikó néhány hónapja hivatalba lépett elnöke, Enrique Pena Nieto. A tizes listát Ólafur Ragnar Grimsson izlandi elnök zárja.
Majka, Radics Gigi, Caramel és ByeAlex számai voltak a tél legnézettebb magyar zenés videói a YouTube-on az Artisjus negyedévente megjelenő toplistája szerint. A Dal győztes számát három hét alatt közel kilencszázezren látták a videomegosztó portálon.
A hobbit vezeti az észak-amerikai mozis toplistát, a második Quentin Tarantino Django elszabadul című filmje.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft