"TORNA" címkével ellátott hírek
Fehér Nóra felemáskorláton, Mészáros Krisztofer pedig talajon jutott döntőbe a tornászok világkupa-sorozatának eszéki állomásán.
A hétvégén rendezték meg Kiskunfélegyházán a Matolay Elek Nemzetközi tornaversenyen. Szujó Hanna a Torna Club Békéscsaba tornásznője új elemekkel kiegészítve gyakorlatait, már az első napon ugráson és felemáskorláton első helyen került a fináléba.
A Torna Club Békéscsaba február 12-én, kedden 10 órától nyílt napot tart a Kórház utcai termében, ahova a mindazokat a leendő első osztályos lányokat és szüleiket várják, akiket vonz a sport, a torna világa.
A férfiaknál Kardos Botond, a nőknél Kovács Zsófia nyerte az egyéni összetettet a tornászok mesterfokú országos bajnokságán pénteken, Győrben.
Berki Krisztián, a lólengés olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, valamint Dévai Boglárka, az ugrás Európa-bajnoka sem indul a tornászok péntektől vasárnapig tartó szombathelyi challenge világkupaversenyén.
A hétvégén rendezték meg Budapesten, a MATSZ - Prolan Országos Felnőtt és Ifjúsági Bajnokságot.
A Torna Club Békéscsaba szeptember 29-én, Békéscsabán, a Rácz Lukács Tornacsarnokban egy barátságos verseny megrendezésének ad otthont.
A magyar női tornászválogatott a múlt heti, glasgow-i Európa-bajnokságon két kvótát szerzett a jövő júniusi, minszki Európai Játékokra.
Szombaton és vasárnap Budapesten rendezik a tornászok szerenkénti országos bajnokságát, amely a férfiak mezőnyében az augusztusi Európa-bajnokságon való szereplésről nem dönt.
A Postás SE nyerte a tornászok szuper csapatbajnokságának első fordulóját, míg a Matolay Elek nemzetközi emlékversenyen egyéni összetettben a címvédő Kovács Zsófia, csapatban a szlovák válogatott győzött.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft