"TORNA" címkével ellátott hírek
A férfiaknál Kardos Botond, a nőknél Kovács Zsófia nyerte az egyéni összetettet a tornászok mesterfokú országos bajnokságán pénteken, Győrben.
Berki Krisztián, a lólengés olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, valamint Dévai Boglárka, az ugrás Európa-bajnoka sem indul a tornászok péntektől vasárnapig tartó szombathelyi challenge világkupaversenyén.
A hétvégén rendezték meg Budapesten, a MATSZ - Prolan Országos Felnőtt és Ifjúsági Bajnokságot.
A Torna Club Békéscsaba szeptember 29-én, Békéscsabán, a Rácz Lukács Tornacsarnokban egy barátságos verseny megrendezésének ad otthont.
A magyar női tornászválogatott a múlt heti, glasgow-i Európa-bajnokságon két kvótát szerzett a jövő júniusi, minszki Európai Játékokra.
Szombaton és vasárnap Budapesten rendezik a tornászok szerenkénti országos bajnokságát, amely a férfiak mezőnyében az augusztusi Európa-bajnokságon való szereplésről nem dönt.
A Postás SE nyerte a tornászok szuper csapatbajnokságának első fordulóját, míg a Matolay Elek nemzetközi emlékversenyen egyéni összetettben a címvédő Kovács Zsófia, csapatban a szlovák válogatott győzött.
Ryan Sheppard amerikai tornász tagja lehet a magyar válogatottnak a hazai szövetség (MATSZ) elnöke, Magyar Zoltán szerint.
Holnap lesz 77 esztendős Lukácsné Rácz Katalin, Kati néni, a békéscsabai tornát alapító Rácz Lukács testnevelő, alias Luki bácsi elsőszülött gyermeke. Mivel édesanyja, Luki néni is a férje mellett a tornával foglalkozott, így a kis Kati elég korán megkapta a sport-oltást. Később, 1964-ben a Keriben ő is tesi tanár lett, és a nullás évek elején, a Közgéből ment nyugdíjba (noha az intézmény végig ugyanaz volt, csak a neve változott folyamatosan). A tanítás mellett párhuzamosan először élsport szinten a tornával, később az aerobikkal, a jazz-tánccal, végül a gerinctornával foglalkozott. Mit foglalkozott? Foglalkozik! 46 éve tegeződünk; OK., ő az anyai nagynéném.
Benyújtotta lemondását az Amerikai Torna Szövetség (USAG) igazgatótanácsának több tagja a hosszú ideje gyűrűző szexuális zaklatási botrányok miatt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó