"TORNÁDÓ" címkével ellátott hírek
Ítéletidő pusztított vasárnap az Egyesült Államok középnyugati és déli tagállamaiban, halálos áldozatokat követelő hóviharok és tornádók tomboltak.
Donald Trump amerikai elnök pénteken Alabamában, a tornádó sújtotta vidékeken lerótta kegyeletét a 23 halálos áldozat emlékére emelt keresztek előtt, és Bibliákat dedikált.
Halálos áldozatokat követeltek tornádók és esőzések az Egyesült Államok déli és középnyugati államaiban a hét végén.
Erős viharok söpörtek végig tegnap hajnalban Texas városában, több helyen pedig tornádók is kialakultak, a legnagyobb Houston városában történt, ahol a felmérések alapján a tornádó hatos erősségű volt, több ember is megsérült.
Legalább 98 ember életét követelte egy pusztító erejű tornádó csütörtökön a kelet-kínai Csiangszu tartományban, ahol a vihar elvonultával földig rombolt házak között mentik ingóságaikat az emberek.
Ötvenegy halálos áldozata és több tucat sérültje van a Kína keleti részét sújtó, felhőszakadásokkal és jégesővel kísért tornádónak - jelentette az állami média csütörtökön.
Jégeső és csaknem hurrikán erősségű szélviharok voltak az amerikai préri egyes részein kedden, a pusztító tornádók azonban elmaradtak. Kansas állam északi részén grapefruit nagyságú jégdarabok hullottak az égből.
Tornádók söpörnek végig az Egyesült Államok nyolc szövetségi államában, halálos áldozatok nincsenek, de jelentősek az anyagi károk. A tornádókat vízözönszerű esőzések követhetik.
Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, többen meghaltak.
Tornádók és viharok pusztítanak az Egyesült Államok déli és középnyugati szövetségi államaiban. Az ítéletidőnek halálos áldozatai is vannak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft