"TORTA" címkével ellátott hírek
A XIX. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál programjaira készül Gyomaendrőd. A 2017. április 29-május 1. között megrendezésre kerül a város legnagyobb rendezvénye. A Sajt- és Túrófesztiválnak több, hagyományos eleme is van, ugyanakkor a szervezők igyekeznek újabb elemekkel is színesíteni a kínálatot.
Az Őrség zöld aranya lett 2016-ban Magyarország tortája, amelyet augusztus 20-i nemzeti ünnepünkön kóstolhatjuk meg először - írja a sokszínűvidék.hu.
Idén is megrendezik a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. A megmérettetésre, amelyen az ország bármely cukrászdája indulhat, június 15-ig várják a recepteket.
Nehezen tudok elképzelni jobbat annál, mint amikor valakinek a hobbija a munkája – vagy fordítva. És ha még meg is tud élni belőle, az maga a mennyország. Nagy Diána jó úton halad efelé.
vagy fordítva. És ha még meg is tud élni belőle, az maga a mennyország. Nagy Diána jó úton halad efelé.
Remek hangulat, sztárvendégek és születésnapi torta fogadta a Center születésnapi bulijára ellátogató tömeget.
A brit királyi herceg életnagyságú mását formázta meg tortából egy amatőr cukrász.
A zsúfolásig megtelt Munkácsy Mihály Múzeum a Tortamustra alatt- rengeteg kíváncsi tekintet fürkészte át, a szó szerint mesébe illő édességek minden apró porcikáját. Tekintse meg Ön is a varázslatos édességek tárházát!
A Magyarország 2014-es tortájának választott Somlói revolúció, az ország idei cukormentes tortája, a Csokis kaland és a Honvédség Tihanyi fehércsokoládé tortájának ünnepélyes felvágásával nyitották meg a Magyar Ízek Utcáját a fővárosi Clark Ádám téren kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft