"TÓTH BERTALAN" címkével ellátott hírek
Az MSZP a szociális Európa megteremtését állítja európai parlamenti (EP-) választási programjának középpontjába - hangsúlyozta az ellenzéki párt elnöke csütörtökön Miskolcon, sajtótájékoztatón.
Az MSZP elnöke arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy "ne meneküljön ki" az Európai Néppártból (EPP). Tóth Bertalan csütörtökön azt is bejelentette, hogy megalakult az MSZP országos választási bizottsága, miután a párt elnöksége elrendelte az önkormányzati választás végéig tartó választási időszakot.
Az MSZP elnöke szerint pártja európai parlamenti (EP-) választási programjának célja egy gyűlöletmentes, együttműködő Európa megteremtése, amely az európai polgárok mellett a magyar polgárok érdekét is szolgálja.
Az MSZP a Nyugat felé nyitott, jövőbe tartó magyar nemzetet akar - közölte az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdán Budapesten a Horn Gyula volt szocialista miniszterelnök emlékére rendezett konferencián.
Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezetőt választotta az MSZP tisztújító kongresszusa a párt elnökének vasárnap Budapesten.
Tóth Bertalant választották az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének szerdán Budapesten - jelentette be Molnár Gyula, az ellenzéki párt elnöke a képviselőcsoport ülése után tartott sajtótájékoztatón. Tóth Bertalan "kőkemény" ellenzékiséget ígért, és közölte azt is, hogy lemond az MSZP Baranya megyei elnöki posztjáról.
Egyelőre mégsem fogja perbe Páva Zsolt pécsi fideszes polgármestert Tóth Bertalan, az MSZP városházi frakciójának vezetője, mert megkapta azt a listát, amely Páva Zsolt első polgármestersége alatt, az 1994 és 1998 közötti időszakban kiosztott városházi jutalmakat tartalmazza.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft