"TÓTKA SÁNDOR" címkével ellátott hírek
A magyar versenyzők két arany- és egy bronzérmet nyertek vasárnap délelőtt a plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokságon, az 500 méteres és férfi K-4 1000 méteres döntők során, amelyeket szakadó esőben bonyolítottak le.
A plovdivi kajak-kenu Európa-bajnokság szombati dobogósai és a további magyar szereplők eredményei:
Nehéz idők járnak mostanában a kisebb építőipari vállalkozásokra. Kevés a lakossági megrendelés és az ipari beruházás, a közbeszerzéseken pedig a kisvállalkozások csak nehezen tudnak labdába rúgni. Ráadásul a 2014-2020-as uniós pénzügyi ciklus beruházásai – melyeken esetleg alvállalkozói szerephez juthatnának -, jórészt még el sem kezdődtek. A túlélés tehát nem egyszerű – egyebek mellett erről is beszélgettünk Tótka Sándorral, a gyomaendrődi Tótkaép Építőipari Kft. ügyvezetőjével, aki már harminc éve dolgozik vállalkozóként a szakmában.
A jövőben külön versenyez a Tótka Sándor, Molnár Péter világbajnok, olimpiai negyedik helyezett kajakpáros.
Az olimpia ideje alatt a Körös Látogatóközpontban létrehozott szurkolói klubban már együtt izgulhattak a városlakók Tótka Sándor első, felnőtt olimpiai szereplésén. Nem sima út vezetett az olimpiára a Tótka-Molnár kettősnek. A két sportoló váratlan fordulatok után jutott ki 2016-os olimpiára. A K2 200m-en világbajnok páros, alig két héttel az olimpiai selejtező futamok előtt tudta meg, hogy mégis utazhatnak, hogy képviseljék hazánkat az olimpián.
Negyedik lett a Tótka Sándor és Molnár Péter alkotta kajak páros 200 méteren.
Miután a foci Eb-n csudásan szereplő magyar csapat a tökélyre vitte a nemzeti öntudatunkat, bő két évtized után ismét családtagunkká vált a képet és hangot sugárzó kis doboz, a televízió. Az M4 azóta belenéz a vacsoránkba, mint anno, az MSZP közeli ex-híradós, de ma már KDNP-s Pálffy István a hírek alatt. Nem szégyellem, M4 függő lettem.
A Tótka Sándor, Molnár Péter kajakos duó megnyerte a 200 méter szerdai második középfutamát, így bejutott a szám döntőjébe a riói olimpián.
A Tótka Sándor, Molnár Péter kajakos duó a második helyen végzett a 200 méter szerdai első előfutamában, így a középfutamba jutott a riói olimpián.
Tótka Sándor egyesben, párosban és négyesben is aranyérmet szerzett 200 méteren a szolnoki kajak-kenu országos bajnokság szombati zárónapján - adta hírül az MTI.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft