"TÓTKOMLÓS" címkével ellátott hírek
Többen megsérültek, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson vasárnap - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Augusztus végéig 21 országból összesen 113 cserediák érkezik Magyarországra a 2018/19-es tanévre az AFS Nemzetközi Csereprogram Alapítvány szervezésében. Közülük hét külföldi középiskolás Békés megyében ismerkedhet majd meg Magyarország kulturális és társadalmi értékeivel. Számukra toboroz önkéntes családokat a megyéből a világ legnagyobb és legrégebbi nemzetközi diákcsere-szervezete, az American Field Service (AFS), mely július végéig választja ki azokat a családokat, amelyek a következő tanévre fogadhatnak egy cserediákot.
Mindkét sávon zavartalan a forgalom a Kaszaper és Tótkomlós közötti úton.
Letért az útról és felborult egy autóbusz Tótkomlós és Kaszaper között. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van. Az MTI szerint hárman-négyen súlyosan, huszonnyolcan könnyebben megsérültek a Tótkomlós és Kaszaper közötti buszbalesetben péntek reggel - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, 14 óra körül Tótkomlóson megtaláltak egy gyulai lányt, aki a nevelőszülei engedélye nélkül jött el otthonról.
Kézzelfoghatóan javultak a magyar-szlovák kapcsolatok a rendszerváltás óta eltelt 27 évben, de a teljes megbékélésre még várni kell - mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke szombaton a Békés megyei Tótkomlóson a csehszlovák-magyar lakosságcsere 70. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen.
Több mint 640 érméből álló leletre bukkantak az orosházi Nagy Gyula Területi Múzeum munkatársai márciusban Tótkomlós határában. Az érmék között vannak Árpád-kori fizetőeszközök, friesachi denárok és egy angol penny is - hangzott el kedden a múzeumban tartott sajtótájékoztatón.
Kerékpárt és motort lopott el egy férfi Tótkomlóson, egy lakatlan házból. A rendőrség lopás gyanúja miatt indított eljárást ellene.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft