"TRUMP" címkével ellátott hírek
A The Washington Post című lap pénteki információi szerint állítólag Donald Trump amerikai elnök egyik jelenlegi, magas rangú tanácsadója is a Trump-kampány és Oroszország közti vélt kapcsolatokkal foglalkozó FBI-vizsgálat célkeresztjébe került.
Donald Trump amerikai elnök kijelentette szerdán, hogy a tavalyi elnökválasztás orosz befolyásolási kísérletének vizsgálatára kinevezett különleges ügyész gyors munkájára számít, és a vizsgálat eredménye szerinte őt igazolja majd.
A kiberbiztonságról írt alá elnöki rendeletet csütörtökön Donald Trump amerikai elnök.
Donald Trump amerikai elnök meghívta Washingtonba Mun Dzse In dél-koreai elnököt, aki szerdán tette le hivatali esküjét Szöulban.
Sally Yates, az amerikai igazságügyi miniszter volt helyettese állítása szerint szintén figyelmeztette a Fehér Házat: Michael Flynnt, Trump elnök első nemzetbiztonsági főtanácsadóját zsarolhatják az oroszok.
Donald Trump amerikai elnök a hónap végén a Vatikánba, Izraelbe és Szaúd-Arábiába is ellátogat.
Az amerikaiak elsöprő többsége "egészségtelennek" tartja Donald Trump elnök és a média feszült viszonyát Pew legfrissebb felmérése szerint.
A Fehér Ház bejelentette kedden, hogy Donald Trump amerikai elnök részt vesz a G20-as országcsoport hamburgi csúcsértekezletén.
Donald Trump amerikai elnök első - később lemondatott - nemzetbiztonsági főtanácsadója, Michael Flynn a török kormány lobbistája volt - ezt az információt közölték csütörtökön az amerikai médiumok.
A nemzetközi nőnapon több száz nő tüntetett Donald Trump amerikai elnök ellen a washingtoni a Fehér Ház előtt, New Yorkban pedig a Trump-torony előtt mintegy kétezren demonstráltak.