"TRUMP" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök az texasi-mexikói határ egyik kisvárosában, McAllenben tett csütörtöki látogatásán nem hirdetett ki rendkívüli állapotot, de egy rövid sajtótájékoztatón közölte, hogy a határfalat mindenképpen fel kell építeni.
"Tiszta idővesztegetés" tárgyalni a kongresszus demokrata párti vezetőivel - írta szerdán Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, miután a Fehér Házban folytatott tárgyalásokon felállt és otthagyta tárgyalópartnereit.
Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívta Donald Trump amerikai elnököt Törökországba a jövő évre – közölte Hogan Gidley fehér házi szóvivő helyi idő szerint hétfőn.
A szövetséges országok többé "nem húzhatnak hasznot" az Egyesült Államokból által biztosított katonai védelemből - fogalmazott hétfői Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
Az amerikai katonák szíriai kivonásáról egyeztetett Recep Tayyip Erdogan török elnökkel Donald Trump.
A Kreml egyelőre nem kapott hivatalos értesítést Donald Trump amerikai elnöknek arról a döntéséről, hogy lemondja szombatra tervezett találkozóját Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a Buenos Aires-i G20-csúcson.
Donald Trump amerikai elnök proklamációt írt alá pénteken a menedékkérelem lehetőségének korlátozásáról.
Az amerikai elnök akár 15 ezer katonát is küldene az Egyesült Államok déli határaihoz a Közép-Amerika felől közeledő migránskaravánok miatt. Donald Trump erről a Fehér Házban beszélt újságíróknak, mielőtt floridai kampányútra indult.
Aktát vezetett Donald Trump jelenlegi amerikai elnökről az egykori csehszlovák kommunista állambiztonsági hivatal (StB). Trump az után került az Állambiztonság látókörébe, hogy 1977-ben feleségül vette a cseh származású Ivana Zelníckovát - írja friss számában a Respekt című cseh liberális politikai hetilap.
A korábbi híresztelésekkel ellentétben az amerikai elnöknek nem áll szándékában megválni Rod Rosenstein igazságügyi miniszterhelyettestől. Ezt maga Donald Trump mondta újságíróknak hétfőn a Fehér Házban, mielőtt Floridába indult egy konferenciára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó