"TRUMP" címkével ellátott hírek
A washingtoni Fehér Ház szóvivője nem zárja ki, hogy júliusban sor kerülhet Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozójára.
A The Washington Post című lap szerint Robert Mueller, a tavalyi amerikai elnökválasztások orosz szálait vizsgáló különleges tanácsadó kiterjeszti vizsgálódásait Jared Kushnernek, Donald Trump elnök vejének és tanácsadójának az üzleti ügyeire is.
Maryland állam és az amerikai szövetségi főváros, Washington főügyésze pert indít Donald Trump elnök ellen alkotmánysértés gyanúja miatt.
A The Washington Post című lap pénteki információi szerint állítólag Donald Trump amerikai elnök egyik jelenlegi, magas rangú tanácsadója is a Trump-kampány és Oroszország közti vélt kapcsolatokkal foglalkozó FBI-vizsgálat célkeresztjébe került.
Donald Trump amerikai elnök kijelentette szerdán, hogy a tavalyi elnökválasztás orosz befolyásolási kísérletének vizsgálatára kinevezett különleges ügyész gyors munkájára számít, és a vizsgálat eredménye szerinte őt igazolja majd.
A kiberbiztonságról írt alá elnöki rendeletet csütörtökön Donald Trump amerikai elnök.
Donald Trump amerikai elnök meghívta Washingtonba Mun Dzse In dél-koreai elnököt, aki szerdán tette le hivatali esküjét Szöulban.
Sally Yates, az amerikai igazságügyi miniszter volt helyettese állítása szerint szintén figyelmeztette a Fehér Házat: Michael Flynnt, Trump elnök első nemzetbiztonsági főtanácsadóját zsarolhatják az oroszok.
Donald Trump amerikai elnök a hónap végén a Vatikánba, Izraelbe és Szaúd-Arábiába is ellátogat.
Az amerikaiak elsöprő többsége "egészségtelennek" tartja Donald Trump elnök és a média feszült viszonyát Pew legfrissebb felmérése szerint.