"TÚRÁZÓ" címkével ellátott hírek
Lezuhant egy szikláról pénteken délben Bakonynána közelében egy fiú, súlyosan megsérült - tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője és Veszprém megye vezető mentőtisztje.
Karintiában eltűnt egy magyar túrázó - adta hírül hétfő reggel az APA osztrák hírügynökség.
Egy négy évvel ezelőtt eltűnt francia túrázó maradványait találhatták meg a hét végén Görögország legmagasabb hegyén, a mitikus Olümposzon.
Két magyarországi kirándulót szállított le hétfőn a Radnai havasokból a román csendőrség, miután a túrázók nem ehető erdei gyümölcsöt fogyasztottak, és rosszul lettek - közölte az Agerpres hírügynökség.
Eltűnt egy magyar túrázó a Himalájában, a felvidéki Princzkel Tamást múlt vasárnap látták utoljára a nepáli Tingpocsőben (Ding Boche) - adta hírül szombaton a 4BAKANCS hegymászóportál.
Szakadékba zuhant és életét vesztette egy magyarországi túrázó vasárnap délután az erdélyi Bihar-hegységben.
A 27 éves férfi múlt hétvégén indult túrázni a Skócia északnyugati partjai előtt fekvő Lewis sziget legnagyobb városából, Stornowayből, de szállására nem tért vissza.
Eltűnt magyart keresnek a hatóságok és a családtagok Skóciában.
Megvertek és kiraboltak egy Somogyszob és Nagyatád között túrázó férfit, a rendőrség elfogta és őrizetbe vette a támadókat – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó