"TURIZMUS" címkével ellátott hírek
Nyereményjátékot szervez olasz utazóknak a Magyar Turizmus Zrt. egy olasz utazásszervezővel közösen. A játékban részt vevőknek Magyarország turisztikai nevezetességeiről kell egy rövid leírást készíteniük, amellyel fődíjként egy budapesti utazást nyerhetnek.
A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében 11 szlovák utazási szakember látogatott hazánkba a héten. A szakemberek egy szakmai találkozó keretében ismerkedtek Magyarország turisztikai kínálatával, továbbá 30 magyar szolgáltató ajánlatával.
A szállodák osztályba sorolásáról szóló rendelet korszerűsítése keretében várhatóan még az idén bevezetik a kastélyszálló kategóriát - mondta Niklai Ákos, a Magyar Turizmus Zrt. elnöke a Magyar Kastélyszállodák Egyesületének sajtótájékoztatóján pénteken Budapesten.
A román idegenforgalmi minisztérium két éven belül olyan rendszer kiépítését tervezi, amelynek segítségével pontosan fel lehet mérni a Romániába látogató turisták számát és a turisztikai egységek szolgáltatásának színvonalát - írta csütörtöki számában az Új Magyar Szó.
Tavaly összesen 7,72 millió külföldi kereste fel Romániát, 28 százalékkal több, mint egy évvel korábban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft