"TURNÉ" címkével ellátott hírek
A Rolling Stones No Filter című turnéja újabb 11 európai állomását jelentette be hétfőn az együttes honlapján.
Több mint húsz klasszikus filmsláger, köztük A Keresztapa, a Volt egyszer egy vadnyugat és a Schindler listája világszerte ismert dallamai csendülnek fel Mága Zoltán Filmzenék Csillagai című új produkciójában, amelynek premierjét május 5-én rendezik a fővárosi Operettszínházban. Az előadás ezt követően országos turnéra indul.
Jelentős érdeklődés mellett nagy sikert hozott a Concerto Budapest négy várost érintő kínai turnéja, amelyen a Zeneakadémia rezidens zenekara az európai zenekultúra remekműveivel ismertette meg a kínai közönséget.
Egyszer volt, hol nem volt….volt egyszer egy gitártábor 2014 nyarán, Kétegyházán. Sokadik tábor volt már ez, mégis különleges volt a maga nemében, ugyanis idén 80 gyerek és fiatal kapott lehetőséget arra, hogy zenei tudását elmélyítse. Ebben elismert szakemberek segítették a zenészpalántákat, közöttük volt Petruska András is. Az énekes, gitáros előadó, dalszerző, hangszerelő Andrissal beszélgettünk.
A cél, hogy tovább népszerűsítsék a minőségi cirkuszművészetet - közölte Kriza Zsigmond, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.
A Tokióban kezelt énekes állapota javul, bár még további pihenést írtak elő neki.
Hosszú évek után indul ismét turnéra Lerch István. A kiváló billentyűs, énekes, Erkel-díjas zeneszerző új formációjával, a SuperGrouppal május 29-én a fővárosi MOM Kulturális Központban kezdi a koncertsorozatot.
Paul McCartney, akit vírusfertőzéssel kezeltek Tokióban, már elhagyta a kórházat, de orvosai még néhány nap pihenést írtak elő neki - értesült a BBC News.
Két hét múlva a magyar fővárosban kezdi új turnéját Robbie Williams. A popzene történetének egyik legsikeresebb előadója április 25-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be Swing Both Ways Live című koncertshow-ját.
Rihanna Bécs után Monte-Carlo felé vette az irányt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft