"TŰZ" címkével ellátott hírek
Egyelőre vizsgálják, hogy a kigyulladt szagelszívó okozta-e a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi irodájának leégését - közölte Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Gyurcsány irodája lángolhat a Teréz körúton, írja a hvg.hu.
Elfüstölt egy Bzmot Gyulán, tájékoztatta a hír6-ot egy olvasónk. Képeket is lőtt a mobiljával - jól tette.
Kigyulladt egy melléképület Békésszentandráson. A közelben dolgozó rendőrök figyeltek fel a füstre és azonnal megkezdték az oltást. Az épület melletti garázsban három gázpalack volt.
Tűz keletkezett egy kakucsi családi házban pénteken, a tűzoltók egy embert kimenekítettek az épületből - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Tűz ütött ki péntek délután a Fiumétól (Rijeka) nem messze lévő Lopaca pszichiátrián, egy ember meghalt, többen megsérültek - közölte a megyei rendőrség.
Több város tűzoltói jelentős erőkkel küzdenek a lángok elfojtásán a Zala megyei Reszneken, ahol három mezőgazdasági épület gyulladt ki vasárnapra virradóra - közölte honlapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.
A fából készült standok pillanatok alatt lángra kaptak, a tűzoltók másfél órába telt, mire sikerült megfékezniük a tüzet.
Holttestet találtak egy kigyulladt dunaújvárosi társasházban, a haláleset háttere még tisztázatlan - közölte a Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedd délelőtt az MTI-vel.
A város hivatásos tűzoltói megkezdték a lángok oltását, írja a katasztrófavédelem.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés