"TŰZ" címkével ellátott hírek
Tűz ütött ki szombat délután Nagykanizsán, a bagolai városrészben található hulladéklerakó-telepen, a fekete füst több kilométeres távolságból is látható a város környékén.
A leégett békéscsabai István-malom tulajdonosai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy "a város legszebb, ikonikus épülete ismét eredeti állapotában pompázzon" - közölte az épületet tulajdonló István Malom Kft. képviselője szerdán a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.
Később kezdődhet meg a kárfelmérés a leégett békéscsabai István-malomban, egyelőre senki, még a tűzoltók sem léphetnek be az épületbe - közölte a megyeszékhely polgármestere szerdán sajtótájékoztatón.
Kigyulladt az egykori István-malom épülete kedden délután Békéscsabán, a belvárosban található ipari műemlék teljes terjedelmében ég - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.
Szalma ég a mintegy ezer négyzetméteres épületben, írja a beol.hu.
Megsemmisült huszonöt autó, miután leégett a tárolásukra szolgáló épület Kaposváron szerdán - tájékoztatta Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
A nő bent volt a házban, de időben észrevette, hogy tűz van a teraszán és segítséget hívott.
Egy embert holtan találtak a tűzoltók a fővárosban egy XVIII. kerületi háztűz oltásakor - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.
Több mint százszor riasztották a tűzoltókat kedden, karácsony első napján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán a honlapján.
Advent idején és karácsonykor megnő a tűzesetek száma - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft