"TŰZ" címkével ellátott hírek
Szalma ég a mintegy ezer négyzetméteres épületben, írja a beol.hu.
Megsemmisült huszonöt autó, miután leégett a tárolásukra szolgáló épület Kaposváron szerdán - tájékoztatta Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
A nő bent volt a házban, de időben észrevette, hogy tűz van a teraszán és segítséget hívott.
Egy embert holtan találtak a tűzoltók a fővárosban egy XVIII. kerületi háztűz oltásakor - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-t.
Több mint százszor riasztották a tűzoltókat kedden, karácsony első napján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerdán a honlapján.
Advent idején és karácsonykor megnő a tűzesetek száma - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).
Békák, halak, bogarak és kistestű madarak pusztultak el a Chesteri Állatkert trópusi állatfajokat bemutató részében kitört tűzben szombaton - közölték vasárnap az intézmény illetékesei.
Tűz volt egy biatorbágyi óvodában csütörtökön, a gyerekeket kimenekítették, senki nem sérült meg - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Egyelőre vizsgálják, hogy a kigyulladt szagelszívó okozta-e a Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi irodájának leégését - közölte Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Gyurcsány irodája lángolhat a Teréz körúton, írja a hvg.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft