"TŰZESET" címkével ellátott hírek
Kigyulladt az Opera tetőszerkezete kedden, az Andrássy úti épületben keletkezett tüzet eloltották - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.
Az utóbbi másfél napban négy koszorú gyulladt ki.
Az egységes katasztrófavédelem 2012-es létrehozása óta 2016-ra mintegy 53 százalékkal csökkent a tűzesetek száma Magyarországon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője az elmúlt évet értékelő pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
Ma reggel kigyulladt egy békéscsabai sorház egyik helyisége, a tűzben két ember meghalt - tájékoztatott honlapján a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltók a két embert kihozták a lángok közül, de a mentők már csak a halálukat tudták megállapítani.
Tűz ütött ki szerdán késő este a főváros IX. kerületében. Mint később kiderült, a tüzet szándékosan okozták. Egy ember meghalt, egy mesérült. A tettest elfogták.
Tűzeset miatt lakhatatlanná vált egy családi ház Békéscsabán, de senki sem sérült meg - tájékoztatta kedd reggel a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
A megyei műveletirányítási rendszer 2012-es bevezetése óta évről évre 20 százalékkal csökken a tűzesetben elhunytak száma - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője kedden az MTI-vel.
Tűz ütött ki egy ötszintes ház egyik lakásában a VII. kerületi Kertész utcában csütörtök este. A lakásban egy idős nőt találtak, az életét már nem sikerült megmenteni - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök este az MTI-vel.
A Békés megyei tűzoltókat két tűzesethez riasztották szilveszter éjszakáján. Békésen egy melléképület gyulladt ki, a megyeszékhelyen pedig egy lépcsőházba kitett gyertya okozott tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján.
Senki sem sérült meg a karácsonyhoz köthető tűzesetekben - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtószóvivője csütörtökön az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó