"TŰZIJÁTÉK" címkével ellátott hírek
Legalább 23 munkás meghalt és heten megsérültek egy közép-indiai tűzijátékgyár felrobbanásakor.
Ahogy véget ért a horrorfilm, kikapcsolta a tévét, magához vette a kétkilós bronzszobrot és mindenre elszántan elindult a szomszédba.
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) egy sérült magyar nőről tud a nizzai tömeges gázolással összefüggésben - közölte Menczer Tamás, a tárca szóvivője péntekre virradó éjszaka az M1 aktuális csatornán.
Az augusztus 20-ai központi ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz eddig érkezett meteorológiai előrejelzések szerint a tűzijáték biztonságos körülmények között megtartható Budapesten - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal (HM NRH) csütörtök délután a Facebook-oldalán.
A hidegfront sem befolyásolta az augusztus 20-án rendezendő fővárosi tűzijáték előkészületeit. A Citadellán már befejezték a rakéták telepítését, a Magyar Honvédség flottillájánál jelenleg is zajlanak a munkálatok – adta közre az MTI.
Mintegy 7500 pirotechnikai eszközt lőnek majd fel az augusztus 20-ai tűzijátékon a Dunán álló katonai pontonokról - mondta a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred parancsnoka szerdán Budapesten, az újpesti hadikikötőben tartott sajtótájékoztatón.
Látványos tűzijátékkal és lézershow-val köszöntötte az új évet Kolozsvár, mely 2015-ben Európa Ifjúsági Fővárosa.
Betörte egy békéscsabai társasház lépcsőházának ajtóüvegeit az a férfi, aki ellen garázdaság miatt indított büntetőeljárást a rendőrség.
Míg a karácsony némileg a csillagszórózásról, addig a szilveszter javában a tűzijátékozásról szól – be kell látnunk, alapvetően mindkét ünnep a fényt melengeti fáradt keblén (úgy látszik, sosem törünk ki a sötétből). Mi több, a tűzijáték vásárló polgárok közt sincs egyetértés: egyikünk az olcsót, míg másikunk a drágát karmolja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft