"TŰZIJÁTÉK" címkével ellátott hírek
Több mint ezer tűzijátékot lőnek fel szilveszter éjszaka a sydney-i operaház épületének vitorláiról - jelentette be hétfőn a város vezetősége.
Budapesten is bemutatkozik az idei 44. Debreceni Virágkarnevál fesztivál-díjas virágkocsija: a Szent Anna-tó legendája című kompozíciót az 5. Libamáj fesztiválon, szeptember 6. és 8. között tekinthetik meg az érdeklődők az Erzsébet téren - közölte kerekes Sándor, a karnevál sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.
Az M1 idei legnézettebb és a magyar televíziós piac második legnézettebb műsora lett 2013-ban az augusztus 20-ai tűzijáték közvetítése - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán az MTI-vel.
Színes programokkal, színvonalas előadásokkal várta Békés megye lakóit a megyeszékhely augusztus 20-án. A megújult főtéren és környékén három színpadon váltották egymást az előadások és bemutatók, a kínálatban a legkisebbektől egészen az idősebbekig, mindenki talált számára érdekes eseményt.
Az időjárásra való tekintettel döntöttek úgy az illetékesek, hogy szombatra halasztják az augusztus 20-i tűzijátékot Szegeden. Makón és Hódmezővásárhelyen sem indították be a rakétákat.
A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a Balatonnál elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepi tűzijátékok - jelentette be Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden délután Budapesten sajtótájékoztatón.
Színes programokkal, színvonalas előadásokkal várta Békés megye lakóit a megyeszékhely augusztus 20-án. A megújult főtéren és környékén három színpadon váltották egymást az események.
A korábbinál is nagyobb szerepet kapnak a színek az augusztus 20-ai fővárosi tűzijátékon, amelynek három felvonását a Balatonon is előadják. A közmédia is különleges programokkal készül az ünnepre.
Legalább tizennégy ember megsérült csütörtökön az amerikai függetlenség napja alkalmából tartott tűzijátékban Los Angelestől északnyugatra.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft