"TŰZOLTÓK" címkével ellátott hírek
A szilveszteri tűzijátékok miatt 25 esetben keletkezett tűz - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kedd reggel az MTI-vel.
Az orosházi tűzoltóság szeptember 21-én tartotta meg évente esedékes gyakorlatát - olvasható az oroscafé.hu-n.
Tegnap, úgy 14.15 fele a Jóanyámmal és a kicsiny zöld autómmal a békéscsabai a Szarvasi út felől haladtam a Kazinczy utcán, amikor nagy-nagy-legnagyobb szirénázva, a tűzoltólaktanyából kijött 1-2-3… piros autó, majd egy parancsnoki jármű is…
Elsősorban kidőlt fák és elárasztott pincék miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak az országon vasárnap átvonuló zivatar után. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfő reggel az MTI-nek elmondta: országszerte több mint 400 esethez riasztották a katasztrófavédelem egységeit.
A vihar miatt mintegy ezerötszáz fogyasztónál nincs áram Orosházán és Kardoskúton - írja a hvg.hu.
Nyolc tűzoltó vesztette életét az orosz fővárosban csütörtök este kitört raktártűzben - közölték péntek reggel a moszkvai hatóságok. A tűzoltók alatt mentés közben beszakadt a raktárépület födémszerkezete.
Szeptembertől önállóan is vonulhatnak a füzesgyarmati önkéntes tűzoltók. Erről az eseményről, illetve a magunk mögött hagyott időszakról és a város jövőbeni terveiről, lehetőségeiről kérdeztük Bere Károlyt, Füzesgyarmat város polgármesterét.
Hét ember, köztük három gyerek szenvedett füstmérgezést, illetve égési sérülést abban a gyáli családi házban, amelynek szombat délelőtt gyulladt ki a tetőszerkezete - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Szerda délután óta több mint 140 helyszínre riasztották a tűzoltókat a téli időjárással összefüggésben. Csütörtök reggel is folyamatosan érkeztek a riasztások a katasztrófavédelem ügyeletére, jelenleg is egyszerre több tucat helyszínen dolgoznak a tűzoltók az országban.
Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt házban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zajtán hétfő délelőtt - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft