"TŰZOLTÓSÁG" címkével ellátott hírek
A magyar BM Heros Zrt. első, legyártott Aquarex D7 típusú, duplafülkés tűzoltóautója a balassagyarmati hivatásos tűzoltó-parancsnokságon 2018. december 21-én, a jármű átadásának napján.
Az ország csaknem négyszáz tűzoltólaktanyája várja a látogatókat a vasárnapi gyermeknapon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.
A rendkívüli időjárás miatt vasárnap 300, szombat óta 440 beavatkozást végeztek a tűzoltók, elzárt település pedig nincs az országban - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap este az MTI-t.
A tűz, ahol a mentőakció képeit megörökítették, január 3-án csapott fel az Egyesült Államokbeli Decaturban.
A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete úgy véli, hogy érdemesebb a lakóhelyhez legközelebbi tűzoltóság számát elmenteni, és azt tárcsázni, ha baj van.
Szent Flórián, a tűzoltók védőszentje előtt tisztelegve ünnepi állománygyűlést tartott a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május harmadikán a Csaba Parkban. A rendezvényen a katasztrófavédelem több munkatársát is elismerésben részesítették.
Idén is megrendezésre került a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny, ahol békés megyei diákok mérték össze a tudásokat extrém helyzetek kezeléséből.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Békés Megyei Tűzmegelőzési Bizottság közleménye a szabadtéri tüzek megelőzéséért.
Beszakadt a Balaton jege egy férfi alatt Siófoknál, a parttól mintegy 150 méterre szombaton késő délután, de szerencséjére a telefonja nem ázott el, és segítséget tudott kérni - közölte a katasztrófavédelem.
Lakástűz miatt száz embernek kellett elhagynia otthonát Balmazújvárosban - közölte csütörtökön reggel honlapján a katasztrófavédelem.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft