"ÜGYFÉL" címkével ellátott hírek
A történet nem kifejezetten tipikus, de mivel megtörtént, érdemes a közzétételre, mert bár tényleg nem jellemző, mégis bárkivel előfordulhat. A történet főszereplői egy csabai vállalkozó (Béla) és a könyvelője (Irén). A nevek nem valósak, tulajdonképpen lényegtelenek is, hiszen a jelenség a fontos, kizárólag a könnyebb érthetőség miatt nevesítettem a résztvevőket.
Több mint 4300 ember élt a lehetőséggel, hogy többek között munkajogi, cégjogi, családjogi és adójogi kérdésekben tájékozódjon a Közép-Magyarországi Jogpont+mini elnevezésű projekt révén - közölték a projekt szervezői pénteken az MTI-vel.
Számol a bank, de oszthat-szorozhat az ügyfél is a novembertől hozzáférhető MNB-képletekkel, ha adatok hiányoznak, a banknak azokat ki kell adnia - hívta fel a figyelmet a 180 percben az MNB ügyvezető igazgatója. Ha az ügyfél kifogásolja a pénzintézet számításának módját, pontosságát, eredményét, az elszámolás után jogorvoslattal élhet.
Megújult a kormányzati ügyfélvonal, a 1818-as telefonszámon hívható központot Pintér Sándor belügyminiszter adta át kedden Budapesten.
Tavaly több mint 23 millió percet fordítottak az ügyfelek telefonálásra, és háromszor többet beszéltünk mobilon, mint vonalason - derül ki az NMHH adataiból, amelyeket a Napi Gazdaság ismertet.
Hosszú volt az út, amíg a Magyar Külkereskedelmi Bankból egyszerűen csak MKB lett. A bank hatvannégy éves története tulajdonképpen nem más, mint a magyar társadalom utolsó hatvannégy esztendejének története. Az 1950-es években elsősorban külkereskedelmi pénzügyi feladatok ellátására létrehozott banknak a segítségével vett részt Magyarország a nemzetközi fizetési forgalomban. A Bank tevékenysége hamarosan kibővült…
Szinte mindent a nő javára ítélt egy válóperben egy közép-kínai ítélőszék bírója, aki miután vagyonossá tette a felperest, néhány évvel később elvette feleségül. Az online közösséget megosztó eset főszerepelőjét felfüggesztették az állásából, ügyében nyomozás folyik.
Az Erste Bank Hungary Zrt. hat kisebb bankfiókjának bezárásáról döntött, egyúttal idén további kilenc fiók fejlesztését tervezi - közölte a bank pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Vádat emeltek Nagykanizsán két férfi ellen, akik készpénz, áruhitelek és jelzálogkölcsön formájában egy szexuális szolgáltatását igénybe vevő férfitól több millió forintot zsaroltak ki néhány hét alatt - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.